Kesälukkari on julkaistu!

Kesäkauden aikataulu on julkaistu!

Kesäkausi 2024 tanssitaan 5 viikon kursseina ajalla 27.5.-27.6. Kesän tunneilla on vanhat suosikit sekä nippu uusia kursseja aivan alkeistasosta lähtien. Nyt on siis huippu mahdollisuus aloittaa tanssiharrastus tutustumalla lajeihin 5x kesäkursseilla!

Uutena opettajana saamme mukaan huippuosaajan Helsingistä, Katrin Vaskelainen, joka on tunnettu mm. Voice of Finland, UMK,  ja Tanssii Tähtien Kanssa-tuotannoista sekä tulevasta Moulin Rouge -musikaalista Helsingin kaupungiteatterissa.

Tutustu: Katrin Vaskelainen

Opettajistoon palaa muutaman vuoden jälkeen hauska ja sympaattinen Guillermo Zayas, kuubalainen pitkän linjan salsa-ja afrokuubalaisten tanssien opettaja. Kesäkaudella Guillermo opettaa sekä soolo- että paritunteja.

Tutustu: Guillermo Zayas

Kesäkausi tarjoaa siis ammattilaistason treeniä, tutustumiskursseja ja kaikkea siltä väliltä! TR Studion kaikki salit ovat viilennetyllä ilmastoinnilla ja joustoparketilla varustettuja huipputiloja, joten kesän iloiset ja energiset tanssihetket ovat taattuja!

Kesäkaudella järjestetään myös tuttuun tapaan suositut lasten tanssileirit 3.-7.6. sekä nuorten ja aikuiset show & contemporary-intensiivi 17.-19.6. Niistä voit lukea lisää täältä!

Ilmoittautuminen kesän kursseille alkaa keskiviikkona 10.4. klo 10.00 Hobiver-järjestelmässä

Lämpimästi tervetuloa tanssimaan!

 

 

Julkaistu: 8.4.2024