Katrin Vaskelainen

Katrin Vaskelainen on pitkän linjan tanssija, tanssinopettaja ja koreografi. Hän on toiminut opettajana, koreografina, tuomarina ja esiintyjänä mm. teatteriproduktioissa, laiva -show:ssa, artistien taustalla ja musiikkivideoissa. Katrin on työskennellyt tanssijana huippuartisteille, kuten Antti Tuisku, Sanni, Krista Siegfrids, Club for Five ja Laura Voutilainen, sekä koreografina useimmille suomalaisille kärkinimen artisteille. Katrin on toiminut koreografina The Voice of Finlandissa, Putous, Tanssii Tähtien Kanssa, jonka lisäksi hänet on voitu bongata TV:stä mm. UMK, Posse, Elämä Lapselle.

Tällä hetkellä Katrin toimii JK Dance Team:in lanseeraajana ja kouluttujana sekä on mukana Helsingin Kaupunginteatterin Moulin Rouge musikaalissa, joka tulee ensi-iltaan elokuussa 2024.

Opettajana Katrin haluaa panostaa paitsi tanssin tekniikkaan myös oman tanssillisuuden löytämiseen musiikin, dynamiikan ja tunteen kautta. Hän on lämminhenkinen tsemppaaja, joka puskee jokaista ottamaan seuraavan askeleen tanssissa. Katrin toivoo, että tunnilta lähtiessä on jäänyt onnistumisen ja oppimisen olo, joista on työkaluja seuraaviin tanssikokemuksiin.

Julkaistu: 21.5.2020