Tasot

Tanssikoulun tuntien taitotaso on viitteellinen ja parhaimman vastauksen sinulle sopivasta tunnista antavat opettajat. Pyrimme ohjaamaan oppilaat parhaiten heidän tanssitaitoaan kehittävään ryhmään, ja että oppiminen olisi sujuvaa sekä oppilaalle itselleen että muulle ryhmälle.

Alle 6-vuotiaiden tunnit ja Dance!-tunnit

Avoimen tason tunnit sopivat kaikille!

Lasten, nuorten ja aikuisten showtanssi/hip hop/jazztanssi/nykytanssi/baletti/lyrical

Alkeet: ei aikaisempaa tanssikokemusta

Perustaso: 6kk-2v lajia harrastaneille tai muuta tanssillista taustaa omaaville

Jatkotaso: vähintään 2-3v lajia harrastaneille

Keskitaso: yli 3v lajia harrastaneille

Edistyneet: vähintään 5v lajia harrastaneille, vahvan lajipohjan ja tekniikan osaaville

Avoin taso: ryhmä sopii kaikille, joilla on jo hieman tanssiharrastustaustaa tai vastaavan lajin kokemusta

Akrobatia

Akrobatiatunneilla harjoitellaan tasapaino-, voima-, notkeus-, pari- ja ryhmäakrobatiaa. Laji kehittää voimaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Harjoitteet tehdään opettajan ohjauksella turvallisesti ja oman tason mukaisesti. Akrobatiatunnilla käytetään apuna permantomattoja, patjoja, trampettia, ponnistuslautaa ja hyppyarkkua.

Perustason tunneilla tehdään akrobatian perusteita (mm. kärrynpyörät, käsilläseisonnat, kuperkeikat, siltakaadot). Perustason tunti sopii kaikille eikä akrobatiataustaa tarvita.

Jatkotason tunneilla harjoitellaan permantoakrobatiaa, johon kuuluvat erilaiset ilma-akrobatia liikkeet kuten voltti, flikki ja perhonen.

Edistyneen tason tunneille on pääsyvaatimuksena 2/3: voltti/flikki/perhonen. Tunneilla harjoitellaan jo monipuolisia yhdistelmiä, kuten flikkisarjat (esim. arabiflikki), erilaiset aerialit (puolivoltti ilman käsiä jalat avaten) ja sujuvaa käsilläkävelyä.

 

Twerk-tasot