Uusi oppilas

Tanssikoulu TR Studio on vuonna 2018 perustettu tanssikoulu Hämeenlinnassa. TR Studio tarjoaa korkealaatuista tanssinopetusta kaiken ikäisille ja -tasoisille tanssin harrastajille. Opettajamme ovat oman lajinsa ammattilaisia, joilla on pitkä tanssin opetustausta ja pedagoginen lähestymistapa tanssin opetukseen. Tanssikoulu TR Studio on positiivinen ja energinen koko perheen tanssikoulu.

Pyrimme olemaan näkyvillä lasten ja nuorten kulttuuritapahtumissa, sekä viemään tanssin iloa myös salien ulkopuolelle. Tanssikoulu TR Studion lajikirjo on laaja. Klassisten tanssilajien (jazz, showtanssi, baletti, nykytanssi, lyrical) lisäksi tarjonnasta löytyy urbaaneja lajeja (hip hop, reggaeton, twerk), karibian alueen lajit (salsa), ajan suositut lajit (commercial, Dance!) sekä akrobatiatunnit ja lastentanssitunnit.

Opetuksemme on kausisuunniteltua ja tavoitteet asetetaan kunkin ryhmän mukaan. Opetussuunnitelmat tarkastetaan vuosittain ja niitä kehitetään yhteistyössä opettajien kanssa. TR Studio tarjoaa tanssijan opintopolkua varhaiskasvatuksesta tanssin ammattilaisuuteen.

Tanssikoulu TR Studio järjestää oppilasnäytökset kaksi kertaa vuodessa, jotka ovat ihana ja ikimuistoinen kokemus kaikille tanssijoille. Vanhemmat pääsevät myös seuraamaan tuntejamme ja tanssikoulun arkea “kurkkaa saliin” -viikoilla (kaudella 2024-2025 viikoilla 41 ja 10).

MITEN LÖYDÄN ITSELLENI/LAPSELLENI SOPIVAN TUNNIN?

Tutustu tuntitarjontaamme tuntikuvaukset -sivullamme ja etsi sieltä itseäsi kiinnostava laji ja tutustu tasokuvauksiin. Sen jälkeen voit katsoa lukujärjestyksestä minä päivänä valitsemaasi lajia pääsee kokeilemaan. Tarkista että taso vastaa omaa tanssitasoasi, sinisellä pohjalla olevat tunnit ovat tarkoitettu aloittelijoille. Jos et ole varma mikä taso sinulle olisi sopiva, kysy rohkeasti sitä opettajalta. Kauden aloitusviikot (33 & 3) ovat tutustumisviikkoja, jolloin pääset kokeilemaan tanssitunteja veloituksetta.

Kun olet löytänyt sopivan tunnin, voit ilmoittautua ryhmään etusivun linkistä: ”Ilmoittaudu lukukausitunnille”. Linkki ohjaa eteenpäin Hobiver-ilmoittautumisjärjestelmään.

Mikäli sinulla on aikaisempaa tanssitaustaa tai kokemusta vastaavista lajeista, ja sinua kiinnostaa uusi laji tanssituntivalikoimassamme, ota rohkeasti yhteyttä (info (at) trstudio.fi), jotta voimme suositella sinulle oikeaa ryhmää.

Lastentanssille ei ole ”virallista” määriteltyä aloitusikää. Kun varhaiskasvatusikäinen (alle 6v)  jaksaa olla tanssitunnin keston (30/45/60) ilman vanhempaa, on hän valmis aloittamaan tanssiharrastuksen itsenäisesti. Lastentanssitunnit tanssitaan ilman vanhemman läsnäoloa. Pyydämme myös kotona kannustamaan lasta ryhmän yhteisen positiivisen ja iloisen hengen ylläpitämiseen ja muistamaan, että kohtelemme kaikkia tasavertaisesti.

Tutustu opettajiin!

VOINKO TULLA KOKEILEMAAN TANSSITUNTIA?

Lukukausien (syys/kevätlukukausi) aloitusviikot (33/3) ovat kokeiluviikkoja, jolloin voi tulla kokeilemaan itselleen sopivaa tuntia veloituksetta ja ilman ilmoittautumista. Näiden viikkojen ulkopuolella tunteihin pääsee tutustumaan ottamalla yhteyttä sähköpostitse ja ilmoittautumalla kokeilutunnille. Kokeilukertatunnit eivät ole voimassa enää 4 viikkoa ennen kausien loppua näytöskoreografioiden harjoittelun takia. Huomioittehan, että mikäli ryhmä on täynnä ennakkoilmoittautujista, opettaja ei voi ottaa oppilasta kokeilutunnille.

MIHIN HINNOITTELU PERUSTUU?

Tanssikoulu TR Studio on yksityinen oppilaitos, ja lukukausituntien hinnoittelu määräytyy yleisen markkinatilanteen mukaisesti.

MITEN VOIN ILMOITTAUTUA?

Kaikki ilmoittautumiset tapahtuvat ilmoittautumisjärjestelmässä. Ilmoittautumisen tulee olla huoltajan tai yli 18v tekemä. Maksujärjestelmä toimii verkkokaupan tavoin. Maksutapoina ovat kortit, verkkomaksu sekä laskutus. Laskun voi maksaa myös erissä. Laskuvaihtoehdossa ja erämaksuissa lisätään 5€ toimistokulumaksu. Luethan tarkasti yleiset ehdot ennen ilmoittautumisen tekemistä!

MITEN LÖYDÄN TEILLE? MIHIN VOIN PYSÄKÖIDÄ?

Tanssikoulu sijaitsee Tiiriössä osoitteessa Pietiläntie 6, 13130 Hämeenlinna. Keltainen hallirakennus, jonka takaosassa TR Studion salit sijaitsevat.

Talon ympärillä ja studion edessä on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Talon taakse pääsee autolla, parkkipaikat sijaitsevat suoraan salien edessä. Taloa kiertävä ajoväylä on kapea. Ajathan varovasti, myös kävelijät ja pyöräilijät käyttävät tätä samaa kulkuväylää.

Bussilinja 17 (Kantola – Rautatieasema – keskusta – Tiiriö – Vuorentaka) tuo kyydin aivan talon eteen.

TR Studion akrotunnit pidetään Hämeenlinnan Uimahallin salissa.

MITÄ TARKOITTAA KISARYHMÄ JA MITEN SIIHEN HAETAAN?

Tanssikoulu TR Studiolla on tanssin kilpailevia ryhmiä eri ikäsarjoissa showtanssissa, hip hopissa ja jazztanssissa. Voit tutustua kisaryhmien toimintaan täällä.

Kisaryhmät treenaavat 4-12h viikossa ja jokaiselle kisaryhmälle on suunniteltu oma treeniaikataulu. Kisaryhmät harjoittelevat kilpailevat, esiintyvät ja leireilevät ympäri vuoden. Kisaryhmään osallistuminen vaatii sitoutumista ja motivaatiota. Tanssin kisaryhmä on tanssijalle tavoitteellista ja suunnitelmallista etenemistä normaalia harrastusta intensiivisemmin. Ryhmissä on hyvä henki, ja niistä muodostuu elinikäisiä ystävyyssuhteita. Oppilaista ja opettajista muodostuu tiivis tanssiperhe. Koreografit ja opettajat ovat täydellä sydämellään ja ammattitaidollaan mukana oppilaan kehittymisessä huipputanssijaksi.

Kisaryhmiin haetaan aina toukokuussa, ja täydennyshaku suoritetaan elo-lokakuun aikana mikäli sille on tarvetta. Joka vuosi ryhmiin otetaan uusia tanssijoita ikäryhmien ja kilpasarjojen muuttuessa. Kisaryhmissä tavoitteet ovat kansallisella ja kansainvälisellä huipputasolla.

MISTÄ SAAN LISÄTIETOA TUNNEISTA JA TANSSIKOULUN TOIMINNASTA?

Tiedotamme äkillisistä tuntimuutoksista aina ensisijaisesti tekstiviestitse, joten huolehdithan, että annat ilmoittautuessasi numeron, josta sinut tavoittaa. Satunnaisista muutoksista ja sijaisuuksista opettajat informoivat oppilaita ja huoltajia sähköpostilla, ja vanhempien oppilaiden kanssa ryhmäkohtaisilla whatsapp-viesteillä.

Tanssikoulu tiedottaa uutisista ja ajankohtaisista asioista nettisivuillaan ja somessa. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista #tanssikoulutrstudio. Voit aina ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse info (at) trstudio.fi .