Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2021-2022

Ilmoittautuminen alkaa 1.6.2021

Ilmoittautuminen tehdään aina koko lukuvuodeksi kerrallaan (syys+kevätlukukausi 2021-2022).

Mikäli oppilas haluaa peruuttaa paikkansa kevätkaudelle 2022, on peruutus tehtävä toimistoon sähköpostitse laskutus(at)rstudio.fi viimeistään 1.12.2021. Peruutus on maksuton. Myöhässä peruutetuista paikoista perimme myöhästymismaksun 15€. Kauden alettua 10.1.2022 peruuttamattomasta oppilaspaikasta veloitetaan koko kauden maksu.

Maksujärjestelmä toimii verkkokaupan tavoin. Maksutapoina ovat suoramaksu ja laskutus. Laskun lähettää Maventa. Laskun voi maksaa myös erissä, laskuvaihtoehdossa maksuun lisätään 5€ laskutuslisä.

Kevätlukukausi 2022 laskutetaan sähköisesti joulu-tammikuun aikana.

 

SYYSLUKUKAUSI 2021

Syyslukukausi kestää 16 vkoa ajalla 16.8.-13.12.2021

Koulujen syyslomaviikolla 42 (18.-24.10.) ei lukukausitunteja.

Pyhäinpäivänä 31.10 tunnit pidetään normaalisti.

Itsenäisyyspäivänä 6.12. ei tunteja

Oppilasnäytös pidetään joulukuussa 2021.

 

KEVÄTLUKUKAUSI 2022

Kevätlukukausi kestää 16 viikkoa ajalla 10.1.-15.5.2022

Koulujen talvilomaviikolla 9 (1.3.-7.3.) ei pidetä lukujärjestyksen mukaisia tanssitunteja.

Pääsiäinen: kiirastorstaina, pitkäperjantaina ja 2. pääsiäispäivänä (14.-18.4.) ei pidetä tanssitunteja.

Vappupäivänä 1.5. ei pidetä tanssitunteja.

Oppilasnäytös viikolla 20. Aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

 

Tietoa ilmoittautumisesta

Kaikki ilmoittautumiset tehdään ilmoittautumisjärjestelmämme kautta. Luethan tarkasti tanssikoulun säännöt, ilmoittautumisellasi hyväksyt ne luetuksi. Lukujärjestyksen löydät täältä.

Alle 18-vuotiaan oppilaan ilmoittautumisen tulee olla huoltajan tekemä. Syyslukukauden 2021 ja kevätlukukauden 2022 ensimmäisellä viikolla (34 ja 2) kokeilukerta on ilmainen. Mikäli ryhmä on täynnä, opettaja ei voi ottaa oppilaita kokeilutunnille.

Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä valitulla maksutavalla. Maksuvaihtoehdot ovat suoramaksu (Checkout: verkkomaksu, pankki/luottokortti, OP lasku tai osamaksu) tai laskutus.30

Ilmoittautumisesta lähetetään vahvistus sähköpostiin. Tarkistathan roskapostikansion, mikäli ilmoittautumisjärjestelmän tiedotteet jäävät jostain syystä tulematta.

Ilmoittautumisen tehtyään asiakas hyväksyy, että maksua ei palauteta ja/tai lasku erääntyy maksettavaksi mikäli oppilas haluaa lopettaa kesken kauden. Peruutussäännöistä voi lukea oppilaspaikat –alaotsikon alta.

Ilmoittautuminen tulee olla tehtynä sekä kausimaksu maksettuna viimeistään 30.8.2021, kevätlukukaudelle 24.1.2022. Mikäli kausimaksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, oppilaalta evätään paikka ryhmässä.

Tutustuthan hinnastoomme ennen ilmoittautumisen tekemistä. Tanssikoulu määrittelee hinnat aina yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Hinnat sisältävät ALV:n 10% tai 24% riippuen tuntisisällöstä, sekä Gramex- ja Teosto- musiikintoistomaksut.

Koska tanssikoulun tiedotus ja laskutus toimii sähköisesti, asiakkaan on huolehdittava, että yhteystiedot ovat ajan tasalla. Mikäli toivotte lisättävän toisen huoltajan yhteystiedot oppilaan tietoihin, ne tulee lisätä Hobiverin kautta itse.

Perhealennus -10%  kun perheestä tanssii 2 tai useampi henkilöä, joka asuu samassa osoitteessa. Perhealennusta ei voi saada irtotunneista. Opiskelija-alennus 15% koskee lukion jälkeisiä opintoja, joista opiskelija esittää voimassa olevan opiskelijakortin. Free-kortti oikeuttaa tanssikoulun kaikkiin viikkotunteihin lukuunottamatta EK-ryhmien tunteja leirejä, ja tiiviskursseja. Oppilas on oikeutettu vain yhteen alennukseen kerrallaan.

Tanssikoululla ei ole oppilaat kattavaa tapaturmavakuutusta, pyydämme ottamaan tämän huomioon.

Tanssikoulu pidättää oikeuden tilapäisiin ja pysyviin opettajamuutoksiin.

Tervetuloa tanssiharrastuksen pariin!

Ilmoittaudu

 

ALOITUS JA KOKEILUKERTA

Lukukauden aloitusviikot (33 ja 2 )ovat kokeilukertaviikkoja, jolloin oppilaat voivat käydä kokeilemassa itselleen sopivaa tanssituntia ilmaiseksi. Tämän jälkeen kokeilukerran hinta on 14€, ja se maksetaan ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Maksullisen kokeilukerran voi käyttää yhden kerran lukukaudessa/ryhmä, tämän jälkeen ilmoittautuminen tulee olla tehtynä.

Harrastuksen jatkuessa kokeilukerta lasketaan lukukausimaksun yhteyteen.  Lukukauden ensimmäisen viikon kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Pyydämme ottamaan huomioon, että ryhmien ollessa täynnä, kokeilukerran oppilas ei välttämättä saa oppilaspaikkaa haluamalleen tunnille.

Mikäli oppilas päättää aloittaa kesken lukukauden, pyydämme teitä ystävällisesti olemaan yhteydessä toimistoon laskutusasioissa laskutus@trstudio.fi tai 040-1313202

OPPILASPAIKAT

Paikat ryhmiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä järjestelmämme kautta. Mikäli ryhmä on täynnä, oppilas voi hakeutua jonopaikalle tekemällä normaalisti ilmoittautumisen Hobiverissä. Jonotuspaikat käsittelemme ilmoittautumisjärjestyksessä.

Oppilaspaikat säilyvät aina koko lukuvuoden (syys-ja kevätlukukauden), kevätlukukauden oppilasmaksu tulee olla maksettuna 24.1.2022 mennessä. Maksu maksetaan järjestelmämme kautta.

Mikäli oppilas haluaa lopettaa tai vaihtaa ryhmää kesken lukukauden, siitä on tehtävä kirjallisesti ilmoitus toimistoon info@trstudio.fi. Lukukausimaksua ei palauteta mikäli oppilas lopettaa kesken lukukauden, tunneilta poisjääminen EI OLE peruutus.

Mikäli oppilaalla on lääkärintodistuksella pitkäaikainen sairastapaus, tai loukkaantuminen, pyydämme olemaan yhteydessä toimistoon laskutusasioiden järjestämiseksi välittömästi poissaolon alkaessa. Sairastapauksia ei hyvitetä rahallisesti, jotka ovat neljä viikkoa tai alle, silloin käytössä on normaali poissaolon korvaus käytäntö. Lääkärintodistuksessa on ilmettävä liikuntakiellon pituus.

Mikäli oppilas ei jatka syyslukukaudelta kevätlukukaudelle, oppilaspaikka on peruutettava 1.12.2021 mennessä. Myöhässä peruutetuista oppilaspaikoista veloitamme 15€ myöhästymismaksun, kauden alettua 10.1.2022 veloitetaan koko kauden maksu.

Oppilas ei voi peruuttaa paikkaansa suullisesti opettajalle, jäämällä pois tunneilta tai puhelimitse. Peruutuksen voi tehdä ainoastaan kirjallisesti toimistoon, jolloin perumisesta lähetetään vahvistusviesti sähköpostiin.

TUNTIEN/POISSAOLOJEN KORVAAMINEN

Oppilas voi korvata poissaolon saman pituisella-/ja tasoisella tunnilla kuluvan lukukauden aikana ilmoittamalla siitä opettajalle. Korvaustunnit suositellaan käytäväksi mahdollisimman pian poissaolon jälkeen. Huomiottehan, että lukukausien viimeisten viikkojen aikana korvauksia on haastava tehdä, koska ryhmät harjoittelevat oppilasnäytöskoreografioita.

LEIRIT JA TIIVISKURSSIT

Ilmoittautuminen leireille ja tiiviskursseille tapahtuu ilmoittautumisjärjestelmän kautta kohdassa leirit & workshopit. Ilmoittautuminen on sitova, eikä maksua palauteta mikäli oppilas ei osallistu tapahtumaan. Kurssimaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistuksessa on ilmettävä liikuntakiellon pituus.