fbpx

Ilmoittautuminen

Kevätlukukausi 2020 ilmoittautuminen on auki

Ilmoittaudu

Maksujärjestelmä toimii verkkokaupan tavoin. Maksutapoina ovat kortit, verkkopankki sekä laskutus. Laskun voi maksaa myös erissä. Laskuvaihtoehdossa maksuun lisätään 5€ laskutuslisä.

 

SYYSLUKUKAUSI 2019

Syyslukukausi kestää 16 vkoa ajalla 19.8.-13.12.2019

Koulujen syyslomaviikolla 42 (14.10.-20.10.) ei lukukausitunteja.

Pyhäinpäivänä 2.11. tunnit pidetään normaalisti.

Oppilasnäytös lauantaina 14.12.2019 Iittala-hallissa.

KEVÄTLUKUKAUSI 2020

Kevätlukukausi kestää 16 viikkoa ajalla 7.1.-17.5.2020

Koulujen talvilomaviikolla 9 (24.2.-1.3.) ei pidetä lukujärjestyksen mukaisia tanssitunteja.

Pääsiäinen: kiirastorstaina, pitkäperjantaina ja 2. pääsiäispäivänä (9.-13.4.2020) ei pidetä tanssitunteja.

Vappupäivänä 1.5. ei pidetä tanssitunteja.

Oppilasnäytös viikolla 20. Aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Mikäli oppilas haluaa peruuttaa paikkansa keväkaudelle, on peruutus tehtävä toimistoon sähköpostitse info@trstudio.fi viimeistään 28.12.2019. Myöhässä peruutetuista paikoista perimme myöhästymismaksun 15€.

 

Tietoa ilmoittautumisesta

Kaikki ilmoittautumiset tehdään ilmoittautumisjärjestelmämme kautta. Luethan tarkasti tanssikoulun säännöt, ilmoittautumisellasi hyväksyt ne luetuksi. Lukujärjestyksen löydät täältä.

Alle 18-vuotiaan oppilaan ilmoittautumisen tulee olla huoltajan tekemä. Syyslukukauden 2019 ja kevätlukukauden 2020 ensimmäisellä viikolla (34 ja 2) kokeilukerta on ilmainen, eikä kokeilukerralle tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Mikäli ryhmä on täynnä, opettaja ei voi ottaa oppilaita kokeilutunnille.

Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä valitulla maksutavalla. Maksuvaihtoehdot ovat verkkomaksu, pankki/luottokortti, lasku tai osamaksu.

Ilmoittautumisesta lähetetään vahvistus sähköpostiin. Tarkistathan roskapostikansion, mikäli ilmoittautumisjärjestelmän tiedotteet jäävät jostain syystä tulematta.

Ilmoittautumisen tehtyään asiakas hyväksyy, että maksua ei palauteta ja/tai lasku erääntyy maksettavaksi mikäli oppilas haluaa lopettaa kesken kauden. Peruutussäännöistä voi lukea oppilaspaikat –alaotsikon alta.

Ilmoittautuminen tulee olla tehtynä sekä kausimaksu maksettuna viimeistään 2.9.2019, kevätlukukaudelle 21.1.2019. Mikäli kausimaksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, oppilaalta evätään paikka ryhmässä.

Tutustuthan hinnastoomme ennen ilmoittautumisen tekemistä. Tanssikoulu määrittelee hinnat aina yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Hinnat sisältävät ALV:n 10% tai 24% riippuen tuntisisällöstä, sekä Gramex- ja Teosto- musiikintoistomaksut.

Koska tanssikoulun tiedotus ja laskutus toimii sähköisesti, asiakkaan on huolehdittava, että yhteystiedot ovat ajan tasalla.

Perhealennus -10% toisesta oppilaasta eteenpäin, joka asuu samassa osoitteessa. Perhealennusta ei voi saada irtotunneista. Opiskelija-alennus 20% koskee lukion jälkeisiä opintoja, joista opiskelija esittää voimassa olevan opiskelijakortin. Free-kortti oikeuttaa tanssikoulun kaikkiin viikkotunteihin lukuunottamatta EK-ryhmien tunteja leirejä, ja tiiviskursseja. Oppilas on oikeutettu vain yhteen alennukseen kerrallaan.

Tanssikoululla ei ole oppilaat kattavaa tapaturmavakuutusta, pyydämme ottamaan tämän huomioon.

Tanssikoulu pidättää oikeuden tilapäisiin ja pysyviin opettajamuutoksiin.

Tervetuloa tanssiharrastuksen pariin!

Ilmoittaudu

 

ALOITUS JA KOKEILUKERTA

Lukukauden aloitusviikot (34 ja 2 )ovat kokeilukertaviikkoja, jolloin oppilaat voivat käydä kokeilemassa itselleen sopivaa tanssituntia ilmaiseksi. Tämän jälkeen kokeilukerran hinta on 14€, ja se maksetaan ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Maksullisen kokeilukerran voi käyttää yhden kerran lukukaudessa/ryhmä, tämän jälkeen ilmoittautuminen tulee olla tehtynä.

Harrastuksen jatkuessa kokeilukerta lasketaan lukukausimaksun yhteyteen.  Lukukauden ensimmäisen viikon kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Pyydämme ottamaan huomioon, että ryhmien ollessa täynnä, kokeilukerran oppilas ei välttämättä saa oppilaspaikkaa haluamalleen tunnille.

Mikäli oppilas päättää aloittaa kesken lukukauden, pyydämme teitä ystävällisesti olemaan yhteydessä toimistoon laskutusasioissa info@trstudio.fi tai 040-1313202

OPPILASPAIKAT

Paikat ryhmiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä järjestelmämme kautta. Mikäli ryhmä on täynnä, oppilas voi hakeutua jonopaikalle lähettämällä sähköpostia info@trstudio.fi tai soittamalla toimistoon. Valitettavasti järjestelmä ei tarjoa jonopaikkoja. Jonotuspaikat käsittelemme ilmoittautumisjärjestyksessä.

Oppilaspaikat säilyvät aina koko lukuvuoden (syys-ja kevätlukukauden), kevätlukukauden oppilasmaksu tulee olla maksettuna 13.1.2020 mennessä. Maksu maksetaan järjestelmämme kautta.

Mikäli oppilas haluaa lopettaa tai vaihtaa ryhmää kesken lukukauden, siitä on tehtävä kirjallisesti ilmoitus toimistoon info@trstudio.fi. Lukukausimaksua ei palauteta mikäli oppilas lopettaa kesken lukukauden, tunneilta poisjääminen EI OLE peruutus.

Mikäli oppilaalla on lääkärintodistuksella pitkäaikainen sairastapaus, tai loukkaantuminen, pyydämme olemaan yhteydessä toimistoon laskutusasioiden järjestämiseksi välittömästi poissaolon alkaessa. Sairastapauksia ei hyvitetä rahallisesti, jotka ovat neljä viikkoa tai alle, silloin käytössä on normaali poissaolon korvaus käytäntö. Lääkärintodistuksessa on ilmettävä liikuntakiellon pituus.

Mikäli oppilas ei jatka syyslukukaudelta kevätlukukaudelle, oppilaspaikka on peruutettava 29.12.2019 mennessä. Myöhässä peruutetuista oppilaspaikoista veloitamme 15€ myöhästymismaksun.

Oppilas ei voi peruuttaa paikkaansa suullisesti opettajalle, jäämällä pois tunneilta tai puhelimitse. Peruutuksen voi tehdä ainoastaan kirjallisesti toimistoon, jolloin perumisesta lähetetään vahvistusviesti sähköpostiin.

TUNTIEN/POISSAOLOJEN KORVAAMINEN

Oppilas voi korvata poissaolon saman pituisella-/ja tasoisella tunnilla kuluvan lukukauden aikana ilmoittamalla siitä opettajalle. Korvaustunnit suositellaan käytäväksi mahdollisimman pian poissaolon jälkeen. Huomiottehan, että lukukausien viimeisten viikkojen aikana korvauksia on haastava tehdä, koska ryhmät harjoittelevat oppilasnäytöskoreografioita.

LEIRIT JA TIIVISKURSSIT

Ilmoittautuminen leireille ja tiiviskursseille tapahtuu ilmoittautumisjärjestelmän kautta kohdassa leirit & workshopit. Ilmoittautuminen on sitova, eikä maksua palauteta mikäli oppilas ei osallistu tapahtumaan. Kurssimaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistuksessa on ilmettävä liikuntakiellon pituus.