Info 2024-2025

Lukuvuosi 2024-2025

Ilmoittautuminen syksyllä tehdään koko lukuvuodeksi kerrallaan (syys+kevätlukukausi 2024-2025).

Ilmoittautuminen tehdään sähköisessä järjestelmässä https://trstudio.hobiver.com/ilmo

Jos olet uusi oppilas, ilmoittaudut ensimmäistä kertaa, eikä sinulla ole vielä Hobiver-tunnuksia, ilmoittaudu lomakkeella 1.

Jos olet luonut Hobiver tunnukset aiemmin, ilmoittaudu lomakkeella 2.

Uusien oppilaiden infopaketti

Lajikuvaukset

Opettajat

Lukujärjestys

Tutustu lukujärjestykseen täällä

SYYSLUKUKAUSI 2024

Syyslukukausi kestää 16 kertaa aikavälillä 12.8.2024-8.12.2024

Koulujen syyslomaviikolla 42 (14.10.2024-20.10.2024) ei pidetä tanssitunteja.

Pyhäinpäivänä 1.11.2024 ei pidetä tanssitunteja.

Itsenäisyyspäivänä 6.12.2024 ei pidetä tanssitunteja.

Oppilasnäytös Iittala-hallissa 14.12.2024

KEVÄTLUKUKAUSI 2025

Kevätlukukausi kestää 16 kertaa aikavälillä 13.1.2025-11.5.2025

Koulujen talvilomaviikolla 9 (24.2.-2.3.2025) ei pidetä lukujärjestyksen mukaisia tanssitunteja.

Pääsiäinen: kiirastorstaina, pitkäperjantaina ja 2. pääsiäispäivänä (17.4.-21.4.2025) ei pidetä tanssitunteja.

Vappuaattona ja -päivänä (30.4.-1.5.2025) ei pidetä tanssitunteja.

Oppilasnäytös Iittala-hallissa 24.5.2025

Tietoa ilmoittautumisesta

Luethan tarkasti YLEISET EHDOT ennen ilmoittautumisen tekemistä.

Kaikki ilmoittautumiset tehdään ilmoittautumisjärjestelmämme kautta, ilmoittautumisellasi hyväksyt yleiset ehdot luetuksi. Lukujärjestyksen löydät täältä. Mukaan voit tulla myös kesken kauden mikäli ryhmissä on tilaa. Silloin kausimaksu laskutetaan kauden jäljellä olevien kertojen mukaan.

Maksujärjestelmä toimii verkkokaupan tavoin. Maksutapoina ovat suoramaksu ja laskutus. Laskun voi maksaa myös erissä, laskuvaihtoehdossa maksuun lisätään 5€ laskutuslisä.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa ennen kauden alkua 1h ennen ensimmäisen tanssitunnin alkamista. Ensimmäiseksi tanssitunniksi määritellään ilmoittautumista seuraava tanssitunti. Tällöin maksetusta kausimaksusta vähennetään varausmaksu 15€, jos ilmoittautuminen on tehty enemmän kuin yksi vuorokausi aiemmin.
Jos ilmoittautuminen perutaan ensimmäisen tanssitunnin jälkeen, peritään 30 euron suuruinen maksu (2xkertamaksu)
Jos ilmoittautuminen perutaan toisen tanssitunnin jälkeen, perittävä maksu on 45 euron suuruinen (3xkertamaksu).
Sen jälkeen peruttaessa maksettavaksi tulee koko kausimaksu.

Alle 18-vuotiaan oppilaan ilmoittautumisen tulee olla huoltajan tekemä. Syyslukukauden 2024 ja kevätlukukauden 2025 ensimmäisellä viikolla (33 ja 3) kokeilukerta on ilmainen. Mikäli ryhmä on täynnä, opettaja ei voi ottaa oppilaita kokeilutunnille.

Mikäli oppilas haluaa peruuttaa paikkansa kevätkaudelle 2025, on peruutus tehtävä toimistoon sähköpostitse laskutus(at)trstudio.fi viimeistään 1.12.2024. Peruutus on maksuton. Myöhässä peruutetuista paikoista perimme myöhästymismaksun 30€. Kauden alettua 12.1.2025 peruuttamattomasta oppilaspaikasta veloitetaan koko kauden maksu.

Kevätlukukausi 2025 laskutetaan sähköisesti joulukuun aikana.

Laskutus ja jäsenrekisteri

Tanssikoulu TR Studio hallinnoi Hobiver-alustalla oppilasrekisteriä, laskutusta, ilmoittautumisia, läsnäoloseurantaa ja jäsentiedotteita. Ilmoittautumalla tanssitunnille ilmoittautumislinkin kautta saat käyttöoikeuden Hobiveriin jolla voi ylläpitää kätevästi omia yhteystietoja sekä saa laskut ja jäsentiedotteet automaattisesti sähköpostiin ja Hobiver-appiin. Hobiver-appin löydät AppStoresta ja Play-kaupasta.

Olemme siirtäneet seuramme laskujen reskontran, saatavien eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle. Laskut on aina maksettava laskun viitteellä. Laskut löytyvät myös Hobiver-järjestelmästä.

Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä valitulla maksutavalla. Maksuvaihtoehdot ovat suoramaksu (VismaPay: verkkomaksu, pankki/luottokortti, OP lasku tai osamaksu) tai laskutus.

Ilmoittautumisesta lähetetään vahvistus sähköpostiin. Tarkistathan roskapostikansion, mikäli ilmoittautumisjärjestelmän tiedotteet jäävät jostain syystä tulematta.

Ilmoittautumisen tehtyään asiakas hyväksyy, että maksua ei palauteta ja lasku erääntyy maksettavaksi, mikäli oppilas haluaa lopettaa kesken kauden. Peruutussäännöistä voi lukea Oppilaspaikat –alaotsikon alta.

Oppilaspaikka peruutetaan aina vain kirjallisella ilmoituksella sähköpostiin (laskutus@trstudio.fi). Tunneilta poisjääminen ei ole oppilaspaikan peruutus, eikä perumista voi tehdä suullisesti opettajalle.

Ilmoittautuminen tulee olla tehtynä sekä kausimaksu maksettuna viimeistään 30.8.2024, kevätlukukaudelle 21.1.2025. Mikäli kausimaksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, oppilaalta evätään paikka ryhmässä.

Tutustuthan hinnastoomme ennen ilmoittautumisen tekemistä. Tanssikoulu määrittelee hinnat aina yhdeksi kaudeksi kerrallaan. Hinnat sisältävät ALV:n 10% tai 24% riippuen tuntisisällöstä sekä Gramex- ja Teosto- musiikintoistomaksut.

Koska tanssikoulun tiedotus ja laskutus toimivat sähköisesti, asiakkaan on huolehdittava, että yhteystiedot ovat ajan tasalla. Huomioithan, mikäli toivotte lisättävän toisen huoltajan yhteystiedot oppilaan tietoihin, ne tulee lisätä Hobiverin kautta itse.

Perhealennus -10€ kun perheestä tanssii kaksi tai useampi henkilöä, jotka asuvat samassa osoitteessa. Perhealennus ei koske irtotunteja. Opiskelija-alennus korkeakouluopiskelijoille ja työttömien alennus -15%. Free-kortti oikeuttaa tanssikoulun kaikkiin viikkotunteihin. Free-kortti ei oikeuta leireihin, tiiviskursseihin tai workshoppeihin. Kesäkursseilta ei myönnetä perhe-tai sisaralea.

Oppilas on oikeutettu vain yhteen alennukseen kerrallaan.

Tanssikoululla ei ole oppilaat kattavaa tapaturmavakuutusta, pyydämme ottamaan tämän huomioon.

ALOITUS JA KOKEILUKERTA

Lukukauden aloitusviikot (33 ja 3 )ovat kokeilukertaviikkoja, jolloin oppilaat voivat käydä kokeilemassa itselleen sopivaa tanssituntia ilmaiseksi. Tämän jälkeen kokeilukerran hinta on kertamaksullinen 18€, ja se maksetaan paikan päällä kortilla, käteisellä tai MobilePay:llä.

Harrastuksen jatkuessa kokeilukerta hyvitetään lukukausimaksusta.  Lukukauden ensimmäisen viikon kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Pyydämme ottamaan huomioon, että ryhmien ollessa täynnä, kokeilukerran oppilas ei välttämättä saa oppilaspaikkaa haluamalleen tunnille.

Mikäli oppilas päättää aloittaa kesken lukukauden, pyydämme teitä ystävällisesti olemaan yhteydessä toimistoon laskutusasioissa: laskutus@trstudio.fi tai 040-1313202.

OPPILASPAIKAT

Paikat ryhmiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä järjestelmämme kautta. Mikäli ryhmä on täynnä, oppilas voi hakeutua jonopaikalle tekemällä normaalisti ilmoittautumisen Hobiverissä. Jonotuspaikat käsittelemme ilmoittautumisjärjestyksessä.

Oppilaspaikat säilyvät aina koko lukuvuoden (syys-ja kevätlukukauden), kevätlukukauden oppilasmaksu tulee olla maksettuna 21.1.2024 mennessä. Maksu maksetaan järjestelmämme kautta.

Tanssikoulu voi perua tanssitunnin yhden kerran lukukaudessa per ryhmä ilman korvausvelvoitetta ns. Force Majeure -tilanteessa, esimerkiksi opettajan sairastuessa äkillisesti. Tällaisessa tapauksessa oppilas voi korvata tunnin vapaasti kauden aikana jollain muulla samanpituisella tunnilla. 

Mikäli oppilaalla on lääkärintodistuksella pitkäaikainen sairastapaus tai loukkaantuminen, pyydämme olemaan yhteydessä toimistoon laskutusasioiden järjestämiseksi välittömästi poissaolon alkaessa. Sairastapauksia, jotka ovat neljä viikkoa tai alle, ei hyvitetä rahallisesti, vaan silloin käytössä on normaali poissaolon korvauskäytäntö. Lääkärintodistuksesta on ilmettävä liikuntakiellon pituus.

Mikäli oppilas ei jatka syyslukukaudelta kevätlukukaudelle, oppilaspaikka on peruutettava 30.11.2024 mennessä. Myöhässä peruutetuista oppilaspaikoista veloitamme 15€ myöhästymismaksun, kauden alettua 13.1.2025 veloitetamme koko kauden maksun.

Oppilas ei voi peruuttaa paikkaansa suullisesti opettajalle, jäämällä pois tunneilta tai puhelimitse. Peruutuksen voi tehdä ainoastaan kirjallisesti toimistoon, jolloin perumisesta lähetetään vahvistusviesti sähköpostiin.

TUNTIEN/POISSAOLOJEN KORVAAMINEN

Oppilas voi korvata poissaolon saman pituisella-/ja tasoisella tunnilla kuluvan lukukauden aikana ilmoittamalla siitä opettajalle. Korvaustunnit suositellaan käytäväksi mahdollisimman pian poissaolon jälkeen. Huomiottehan, että lukukausien viimeisten viikkojen aikana korvauksia on haastava tehdä, koska ryhmät harjoittelevat oppilasnäytöskoreografioita.

LEIRIT JA TIIVISKURSSIT

Ilmoittautuminen leireille ja tiiviskursseille tapahtuu ilmoittautumisjärjestelmän kautta kohdassa leirit & workshopit. Ilmoittautuminen on sitova eikä maksua palauteta, mikäli oppilas ei osallistu tapahtumaan. Kurssimaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistuksesta on ilmettävä liikuntakiellon pituus.