Hinnasto

Lukukausimaksut 2023-2024

Päivitetty 13.9.2023

Lukuvuosi on jaettu kolmeen lukukauteen: syyslukukausi 14.8.-13.12.2023, kevätlukukausi 15.1.-12.5.2024, kesäkausi 20.5.-20.6.2024

Syys-ja kevätlukukauden kesto on 16 viikkoa, kesäkauden kesto on 5 viikkoa.

1.10. alkaen kausimaksu laskutetaan jäljellä olevien kertojen mukaisesti.

 

 

Ao. hinnaston hinta on yhden lukukauden hinta (16 kertaa) syys- tai kevätlukukaudelle.

 

 

Näin luet hinnastoa:

  1. Tarkista lukujärjestyksestä valitsemasi viikkotunnin kesto. Yllä olevasta taulukosta näet sille hinnan: esim. 60 min tunti = syyslukukausi 197€
  2. Jos haluat ottaa myös toisen viikkotunnin ts. ilmoittautua toiseen ryhmään, tarkista tunnin kesto ja katso taulukosta 2. tunnin hinta. Lisää ensimmäisen tunnin hintaan toisen viikkotunnin hinta esim: 1. tunti 60min + 2. tunti 60 min = 197€ + 177€ = syyslukukauden hinta = 374€

Lisätunnit toisesta viikkotunnista alkaen. Ensimmäiseksi tunniksi määritellään kestoltaan pisin tunti.

  • 2.viikkotunti -10%
  • 3.viikkotunti -15%
  • 4.viikkotunti -20%

Mitä enemmän oppilaalla on viikkotunteja, sitä edullisemmaksi viikkotunnin hinta tulee.

Tanssi niin paljon kuin haluat FREE-kortilla 140€/kk. (laskutusväli 5x kaudessa, yht. 700€). FREE-kortti on kannattava, jos oppilaalla on viisi tai enemmän -viikkotunteja lukukaudessa. FREE-kortti oikeutta rajattomaan opiskeluoikeuteen ja sitä voi käyttää kaikkiin lukukausitunteihin. FREE-kortin rajaton oikeus ei koske tiiviskursseja, pop-up-tunteja, leirejä eikä workshopeja. FREE-kortista ei myönnetä perhealennusta. FREE-kortti voidaan laskuttaa 1-5 erässä.

Kokonaishinnan ylittäessä 698€ /kausi, järjestelmä muuttaa laskun FREE-hinnaksi.

Kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä valitulla maksutavalla. Maksuvaihtoehdot ovat suoramaksu (VismaPay: verkkomaksu, pankki/luottokortti, OP lasku tai osamaksu) tai laskutus (1-5 erää).

Sarjakortit on käytettävä voimassaoloaikana. Voimassaoloaikaa pidennetään vaan sairaustapauksissa.

Lisätietoa maksuista ja laskutuksesta löydät Ilmoittautuminen -välilehdeltä.

Kaikki lukukausimaksut on mahdollista maksaa erissä ilmoittautumisjärjestelmässämme. Erämaksuvaihtoehdossa maksuerään on lisätty 5€ laskutuslisä toisesta laskusta lähtien. Maksuja ei palauteta, mikäli oppilas päättää lopettaa kesken kauden. Laskutusasioihin liittyvissä asioissa ota yhteyttä toimistoon: laskutus@trstudio.fi tai 040-1313202.

Perhealennus -10 € kaikille perheenjäsenille.

Opiskelijat (korkeakoulu) ja työttömät -15% Opiskelijoiksi lasketaan ammattikorkeakoulussa, yliopistossa tai aikuisopiston piirissä opiskeleva henkilö, joilla on esittää korkea-asteen opiskelijakortti. Alennusta varten pyydämme esittämään kortin tanssikoulun toimistossa tai lähettämään selkeän kuvan kortista sähköpostilla osoitteeseen lsskutus@trstudio.fi.

Opiskelija-alennukseen on oikeutettu täysi-ikäinen (18v), itsenäisesti asuva henkilö joka opiskelee päätoimisesti. Alennus on henkilökohtainen.

HUOM! Oppilas on oikeutettu vain yhteen alennukseen kerrallaan.

Syyslukukauden ensimmäisen viikon kokeilutunnit ovat ilmaisia, eikä niille tarvitse ilmoittautua. Pyydämme ottamaan huomioon, että mikäli tunnit ovat täyttyneet syyslukukaudelle ilmoittautuneista, emme voi ottaa oppilaita kokeilutunneille.

Tanssitunneille ilmoittaudutaan ilmoittautumisjärjestelmässä, tunnit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Oppilas voi ilmoittautua jonotuslistalle, mikäli kurssi on täynnä.

Tutustuthan huolellisesti sääntöihin ennen ilmoittautumista!

HUOM: 1.8.2023 alkaen tanssikoulu ei enää vastaanota paperisia liikuntaseteleitä.

Liikuntaedut: (mobiili)

  • Pankkikortti/luottokortti
  • SmartumPay
  • ePassi
  • Eazybreak
  • Edenred

Liikuntaetua käytettäessä valitaan Hobiverissa vaihtoehdoksi lasku ja ilmoitetaan lisätietokenttään halukkuus maksaa liikuntaedulla. Maventa lähettää laskun sähköpostiin, jonka jälkeen liikuntaetumaksu tehdään. Siitä ei tarvitse ilmoittaa erikseen, vaan TR Studio kohdentaa tehdyn maksun suoraan asiakkaan laskulle. Mikäli kerralla halutaan maksaa eri summa, olethan yhteydessä silloin toimistoon: laskutus@trstudio.fi.

Jos asiakas ei ole TR Studion oppilas, ensirekisteröitymistä tehdessä tulee olla yhteydessä toimistoon ennen tunnusten luomista.