Leirit ja workshopit

UUDEN VUODEN TANSSILEIRIT 4.-6.1.2024

UUDEN VUODEN TANSSILEIRI 7-12V LAPSILLE TULEE TAAS!

Tanssikoulu TR Studion tanssileiri 7-12-vuotiaille lapsille 4.-6.1.2024

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Tällä kertaa tarjolla on kolme eri tasoista leiriä:

Leiri 1 Alkeet: Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita! Siellä tutustutaan eri tanssilajeihin innostavien, ammattitaitoisten ja iloisten opettajien johdolla. Tanssilajeina showtanssi, hip hop, baletti, jazz, nykytanssi* ja akrobatia.

Leiri 2 Jatko: Vähintään 2-3 vuoden tanssi-tai vastaavan lajin harrastustaustaa. Jatkoleirillä syvennetään tanssiteknisiä taitoja showtanssissa, jazztanssissa, nykytanssissa, baletissa sekä tanssin tekniikkaharjoitusten parissa.

Leiri 3 Edistyneet: Vähintään 4v lajia harrastaneille, vahvan lajipohjan ja tekniikan osaaville. Leirillä syvennetään tanssiteknisiä taitoja showtanssissa, jazztanssissa, nykytanssissa ja baletissa sekä tanssin tekniikkaharjoitusten parissa.

Leirin ohjelmassa tanssituntien lisäksi on tietenkin paljon ulkoilua, pelejä ja leikkejä. Pyrimme olemaan sään salliessa mahdollisimman paljon ulkona. Myös omalle ajalle, rauhoittumiselle ja rentoutumiselle on varattu oma hetki aina ruokailun jälkeen.

Leirin opettajina toimivat tanssikoulun opettajat, ja mukana on myös lastenohjaajia huolehtimassa leiriläisistä.

  • Leirin järjestetty ohjelma klo 9.30-16.30. lapsen voi tuoda tanssikoululle jo klo 9.00 (ovet auki 8.30, henkilökunta tulee paikalle 9.00) ja ovet sulkeutuvat klo 17.00.

Tarkempi ohjelma päivittyy joulukuussa.

HINTA: 140€ sis. tanssitunnit (4x45min/päivä), lounaan ja välipalan, ohjatut ulkoiluhetket ja sisällä tapahtuvan ohjelman. Pystymme ottamaan erikoisruokavaliot huomioon rajoitetusti.

sisarale 10%

Sitova ilmoittautuminen 20.12.23 mennessä

Leirin peruutusehdot:
Peruutukset, jotka tehdään:
– vähintään 14 vuorokautta ennen leirin alkua, perutaan veloituksetta.
– 8-14 vuorokautta ennen leirin alkua, veloitetaan 30 % leirimaksusta. Peruutus ainoastaan sähköpostitse laskutus(at)trstudio.fi
– alle 7 vuorokautta ennen leirin alkua, veloitetaan koko leirimaksu. Peruutus ainoastaan sähköpostitse laskutus(at)trstudio.fi

Lisätietoja: info@trstudio.fi tai 040-1313202

Workshopit

Tanssikoulu TR Studio järjestää aktiivisesti tanssinopetusta myös lukukausituntien ulkopuolella. Pääasiallisesti ne sijoittuvat loma-aikoihin, mutta paljon opettajavierailuja järjestetään myös viikonloppuisin.

Studiolla vierailevat opettajat ovat Suomen huippuopettajia, jotka ovat myös kansainvälisesti tunnustettuja ja ansioituneita lajeissaan. Tiiviskurssit ovat avoimia kaikille, ja niihin osallistutaan sähköisellä ilmoittautumisella.

Tiiviskurssit ovat aina lyhyitä ja intensiivisiä muutaman tunnin kursseja josta riittää ammennettavaa omaan tanssiin pitkäksi aikaa. Suosittelemme tiiviskursseille osallistumista oman lajin syventämisen, erilaisten näkökulmien ja liikekieliin tutustumisen kannalta!

Tarkistathan aina, että tiiviskurssien opetustaso vastaa omaa taitotasoasi!