Leirit ja workshopit

Workshopit

Tanssikoulu TR Studio järjestää aktiivisesti tanssinopetusta myös lukukausituntien ulkopuolella. Pääasiallisesti ne sijoittuvat loma-aikoihin, mutta paljon opettajavierailuja järjestetään myös viikonloppuisin.

Studiolla vierailevat opettajat ovat Suomen huippuopettajia, jotka ovat myös kansainvälisesti tunnustettuja ja ansioituneita lajeissaan. Tiiviskurssit ovat avoimia kaikille, ja niihin osallistutaan sähköisellä ilmoittautumisella.

Tiiviskurssit ovat aina lyhyitä ja intensiivisiä muutaman tunnin kursseja josta riittää ammennettavaa omaan tanssiin pitkäksi aikaa. Suosittelemme tiiviskursseille osallistumista oman lajin syventämisen, erilaisten näkökulmien ja liikekieliin tutustumisen kannalta!

Tarkistathan aina, että tiiviskurssien opetustaso vastaa omaa taitotasoasi!

 

Tanssileirit kesällä 2022

 

NUORTEN LEIRI 13.-17.6. on yläkouluikäisille ja lukiolaisille (yli13v), tavoitteellisesti treenaavien, keski-ja jatkotason Performing arts -leiri. Leirillä treenataan intensiivisesti ja syvennetään tanssiteknistä osaamista showtanssissa, jazztanssissa, baletissa ja nykytanssissa sekä akrobatian perus/jatkoryhmät tasojen mukaan. (4x 60min päivässä) Leirillä pyritään kokonaisvaltaiseen oman tanssijuuden ja liikekielen löytämiseen eri tanssilajien avulla.

Leirin opettaja Kimberly Idigpio

  • Leirin järjestetty ohjelma klo 10-16.30

Tarkempi ohjelma päivittyy kevään aikana.