fbpx

Leirit ja workshopit

Workshopit

Tanssikoulu TR Studio järjestää aktiivisesti tanssinopetusta myös lukukausituntien ulkopuolella. Pääasiallisesti ne sijoittuvat loma-aikoihin, mutta paljon opettajavierailuja järjestetään myös viikonloppuisin.

Studiolla vierailevat opettajat ovat Suomen huippuopettajia, jotka ovat myös kansainvälisesti tunnustettuja ja ansioituneita lajeissaan. Tiiviskurssit ovat avoimia kaikille, ja niihin osallistutaan normaalisti ilmoittautumisjärjestelmässämme.

Tiiviskurssit ovat aina lyhyitä ja intensiivisiä muutaman tunnin kursseja josta riittää ammennettavaa omaan tanssiin pitkäksi aikaa. Suosittelemme tiiviskursseille osallistumista oman lajin syventämisen, erilaisten näkökulmien ja liikekieliin tutustumisen kannalta!

Tarkistathan aina, että tiiviskurssien opetustaso vastaa omaa taitotasoasi!

 

Leirit

Tanssikoulu TR Studiolla järjestetään kesäkuun 1. ja 2. viikolla tanssileirit, jotka ovat kesän kohokohta kaiken ikäisille tanssijoille!

Tanssileiri 1. 1.-5.6.2020 on 8-12-vuotiaiden perustason päiväleiri, jossa tutustutaan monipuolisesti eri tanssilajeihin (show, hip hop, akro, baletti ym) leikitään, pelaillaan ja pidetään hauskaa!

Tanssileiri 2. 1.-5.6.2020 on 9-12v jatkotason ja EK-ryhmien (show)päiväleiri, jossa treenataan intensiivisesti mutta ilolla showtanssia, jazzia. balettia, ja tietenkin akroa! Siellä tutustutaan uusiin tanssikavereihin ja syvennetään tanssitekniikkaa, ilmaisua ja vietetään hauskaa pelaillen ja leikkien!

Jatkoleirillä myös yövytään 1 yö tanssikoululla.

Kesän 2019 leiri oli huiman suosittu, joten muista varata paikkasi kesän 2020 leireille ajoissa!


Tanssileiri 2. 
on yläkouluikäisille (yli13v) suunnattu leiri, jossa leiriläiset jaetaan taitotason mukaan ryhmiin. Leiri on show/jazz/nykytanssi/baletti -leiri ja opettajat ovat lajiensa huippuammattilaisia (mm. Kimberly Idigpio, Reetta Wahlman.. +muut vahvistetaan keväällä 2020). Leirillä pyritään kokonaisvaltaiseen oman tanssijuuden ja liikekielen löytämiseen eri tanssilajien avulla. Leiristä lisää keväällä 2020.