Leirit ja workshopit

Workshopit

Tanssikoulu TR Studio järjestää aktiivisesti tanssinopetusta myös lukukausituntien ulkopuolella. Pääasiallisesti ne sijoittuvat loma-aikoihin, mutta paljon opettajavierailuja järjestetään myös viikonloppuisin.

Studiolla vierailevat opettajat ovat Suomen huippuopettajia, jotka ovat myös kansainvälisesti tunnustettuja ja ansioituneita lajeissaan. Tiiviskurssit ovat avoimia kaikille, ja niihin osallistutaan normaalisti ilmoittautumisjärjestelmässämme.

Tiiviskurssit ovat aina lyhyitä ja intensiivisiä muutaman tunnin kursseja josta riittää ammennettavaa omaan tanssiin pitkäksi aikaa. Suosittelemme tiiviskursseille osallistumista oman lajin syventämisen, erilaisten näkökulmien ja liikekieliin tutustumisen kannalta!

Tarkistathan aina, että tiiviskurssien opetustaso vastaa omaa taitotasoasi!

 

Tanssileirit kesällä 2020

190,00 €
190,00 €

 

 

NUORTEN LEIRI 8.-12.6. on yläkouluikäisille ja lukiolaisille (yli13v), tavoitteellisesti treenaavien, keski-ja jatkotason Performing arts -leiri. Leirillä treenataan intensiivisesti ja syvennetään tanssiteknistä osaamista showtanssissa, jazztanssissa, baletissa ja nykytanssissa sekä akrobatian perus/jatkoryhmät tasojen mukaan. (4x 60min päivässä) Opettajat ovat lajiensa huippuammattilaisia (mm. Kimberly Idigpio, Reetta Wahlman, Mimmi Vepsäläinen). Leirillä pyritään kokonaisvaltaiseen oman tanssijuuden ja liikekielen löytämiseen eri tanssilajien avulla.

Leirin opettajina toimivat huippuammattilaiset: Kimberly Idigpio (Contemporary+ Lyrical jazz + Jumps & Turns), Reetta Wahlman (Jazztanssi + Akrobatia), Mimmi Vepsäläinen (Nykytanssi + Baletti) sekä neljäs opettaja, joka vahvistetaan kevään 2020 aikana.

  • Leirin järjestetty ohjelma klo 9.30-16.30. tanssikoululle voi saapua jo klo 9.00 (ovet auki 8.30, henkilökunta tulee paikalle 9.00) ja ovet sulkeutuvat klo 17.00.

Tarkempi ohjelma päivittyy pian.

HINTA: 210€ sis. tanssitunnit (4x60min/päivä ma-pe yht. 20h), lounaan ja välipalan.