Tanssikoulu TR Studion kisaryhmien(EK) info ja hinnasto

Tanssijoiden haku Tanssikoulu TR Studion edustusryhmiin lukuvuodelle 2019-2020 on alkanut!

Ryhmiin otetaan 20-30 innokasta ja motivoitunutta tanssin harrastajaa/ryhmä, jotka haluavat ottaa harrastuksesta kaiken irti ja hypätä mukaan vauhdikkaaseen ja antoisaan tanssivuoteen!

Tanssikoulu TR Studion erikoiskoulutusryhmät (EK) tarjoavat tanssioppilaalle mahdollisuuden edistyä tanssiopinnoissa tavoitteellisemmin, päästä esiintymään kilpailuissa ja tapahtumissa, sekä tulla osaksi tiivistä, hyvän yhteishengen omaavaa ryhmää.

EK-ryhmät on tarkoitettu oppilaille, jotka ovat motivoituneita ja sitoutuneita harjoittelemaan koko lukuvuoden kohti heille annettuja tavoitteita. Ryhmä osallistuu erilaisiin tanssitapahtumiin ja kilpailuihin paikallisesti ja valtakunnallisesti lukuvuoden aikana. EK-ryhmät ovat tanssikoulun edustusryhmiä, jossa tanssikoulun arvopohjan toteutuminen on pääosassa.

EK-ryhmien päälaji on showtanssi tai street. Kisaryhmät treenaavat 4-10h viikossa. Muodostelmakisaryhmä treenaa koreografiaa 2h viikossa, pienryhmät 1h viikossa. Pakollisina oheistunteina showtanssin kisaryhmillä on jazz ja baletti. Lisäoheiset on listattu kunkin ryhmän alle. EK-ryhmiin sitoudutaan koko lukuvuodeksi kerrallaan (syys-ja kevätlukukausi).

Kaikkien tanssin kisaryhmien kilpailullinen päätavoite on FDO:n Performing arts IKM/SM -kilpailut.

Ryhmiin valitaan oppilaat, jolloin jokainen tanssija pääsee omaa taitotasoaan vastaavaan ryhmään, ja opetuksen on helpompi edetä tavoitteellisesti. Jokainen oppilas vahvistaa ryhmään sitoutumisen koko lukuvuodeksi sopimuksella, joka allekirjoitetaan ryhmäkokoonpanojen selvittyä.

 

Hinnasto:

Hinnat eivät sisällä mahdollisia FDO:n henkilökohtaisia jäsenmaksuja, kilpailujen osallistumismaksuja, pukuja, matkoja ja majoituksia.

Spirit 8-11v (2008-2011 synt.) Muodostelmashowtanssi EK

 • 2 EK-ryhmätuntia/viikko (showtanssi+koreografia)
 • 1 showjazz
 • 1 baletti (yht. 4 pakollista tuntia)

Lisäoheiset/vapaavalintaiset:

 • Nykytanssi
 • Showtanssi
 • Tanssin tekniikkatunti (jumps&turns lapset)
 • Akrobatia

Muodostelmashowtanssin EK-ryhmän ohjelma käsittää vähintään 4 tanssin viikkotuntia, esiintymiset ja niihin liittyvät esiintymisharjoitukset, kilpailusuunnitelmat –ja toteuttamisen, joulu-, ja kevätnäytökset, sekä  . Lisäksi EK-oppilaat saavat -20% kaikista tiiviskursseista ja workshopeista. EK-oppilaiden tulee huolehtia asianmukaisista varusteista kullekin lajitunnille. EK-oppilaan tulee hankkia edustusryhmän asut sisältäen housut, collegepaidan ja T-paidan. Tanssikoulun puolesta oppilaat saavat EK-ryhmän treenitopin.

Halutessaan oppilas voi valita lisätunnin tanssikoulun viikkotunneista hintaan 80€/lukukausi. Vaihtoehtoisesti oppilaat voivat lunastaa itselleen FREE-kortin (550€), joka sisältää vapaasti kaikki tanssikoulun viikkotunnit lukuunottamatta paritanssitunteja sekä viikonloppujen tiiviskursseja.

Vastuuopettaja: Tiia Redsven-Heino

Juniorit 11-14v (2004-2007 synt.) Showtanssin EK-oppilaat

 • 1 EK-ryhmätunti (koreografia)
 • 1 showjazz
 • 1 tanssin tekniikkatunti (jumps&turns)
 • 1 baletti /viikossa

Lisäoheiset/vapaavalintaiset:

 • nykytanssi
 • showtanssi
 • akrobatia
 • commercial
 • street

Junioreiden EK-ryhmien ohjelma käsittää vähintään 4 tanssin viikkotuntia, esiintymiset ja niihin liittyvät esiintymisharjoitukset, kilpailusuunnitelmat –ja toteuttamisen, joulu-, ja kevätnäytökset. Lisäksi EK-oppilaat saavat -20% kaikista tiiviskursseista ja workshopeista.EK-oppilaiden tulee huolehtia asianmukaisista varusteista kullekin lajitunnille. EK-oppilaan tulee hankkia edustusryhmän asut sisältäen housut, collegepaidan ja T-paidan. Tanssikoulun puolesta oppilaat saavat EK-ryhmän treenitopin.

Vastuuopettajat: Reetta Wahlman ja Annamari Eerola

 

Street EK lapset (2008-2011 synt.) ja juniorit (2004-2007 synt.)

Vastuuopettaja: Reetta Wahlman

Lisätietoa tulossa

 

HINNASTO

Show EK Spirit

Syyslukukausi 480€ Kevätlukukausi 480€

FREE-kortti (sis. kaikki tunnit) 550€ /lukukausi

Lukukausimaksut on mahdollista maksaa myös erissä.

Show EK juniorit

Lukuvuosi 2018-2019.

FREE-kortti (sis. kaikki tunnit) 550€ /lukukausi

Lukukausimaksut on mahdollista maksaa myös erissä.

Street EK

Lisätietoa tulossa