Tanssikoulu TR Studion erikoiskoulutusryhmien(EK) info ja hinnasto

Tanssijoiden haku TR STUDIOn edustusryhmiin lukuvuodelle 2018-2019 on alkanut!

Ryhmiin otetaan 20-30 innokasta ja motivoitunutta tanssin harrastajaa/ryhmä, jotka haluavat ottaa harrastuksesta kaiken irti ja hypätä mukaan vauhdikkaaseen ja antoisaan tanssivuoteen!

Tanssikoulu TR Studion erikoiskoulutusryhmät (EK) tarjoavat tanssioppilaalle mahdollisuuden edistyä tanssiopinnoissa tavoitteellisemmin, päästä esiintymään kilpailuissa ja tapahtumissa, sekä tulla osaksi tiivistä, hyvän yhteishengen omaavaa ryhmää.

EK-ryhmät on tarkoitettu oppilaille, jotka ovat motivoituneita ja sitoutuneita harjoittelemaan koko lukuvuoden kohti heille annettuja tavoitteita. Ryhmät harjoittelevat useita kertoja viikossa, sekä 3 kertaa vuodessa intensiivileireillä. EK-ryhmien päälaji on showtanssi, ja ryhmien toinen viikkotunti on showjazz-tunti, jossa oppilaat pääsevät harjoittelemaan klassisen tanssin tekniikkaa, muotokieltä ja liikkeen hallintaa. Lisäksi suosittelemme balettituntia kerran viikossa.

Ryhmä osallistuu erilaisiin tanssitapahtumiin ja kilpailuihin paikallisesti ja valtakunnallisesti lukuvuoden aikana.

EK-ryhmät ovat tanssikoulun edustusryhmiä, jossa tanssikoulun arvopohjan toteutuminen on pääosassa.

Ryhmiin valitaan oppilaat, jolloin jokainen tanssija pääsee omaa taitotasoaan vastaavaan ryhmään, ja opetuksen on helpompi edetä tavoitteellisesti. Jokainen oppilas vahvistaa ryhmään sitoutumisen koko lukuvuodeksi sopimuksella, joka allekirjoitetaan ryhmäkokoonpanojen selvittyä.

Spirit-ryhmä harjoittelee vähintään 2 kertaa viikossa, ja Ambience-ryhmä vähintään 3 kertaa viikossa. EK-ryhmiin sitoudutaan koko lukuvuodeksi kerrallaan (syys-ja kevätlukukausi).

Hinnat eivät sisällä mahdollisia FDO:n henkilökohtaisia jäsenmaksuja, kilpailujen osallistumismaksuja, pukuja, matkoja ja majoituksia.

Spirit 8-10v (2008-2010 synt.) Muodostelmashowtanssi EK

1 EK-ryhmätunti sunnuntaisin 13.00-14.00, 1 showjazz/nykytanssi tunti keskiviikkoisin 17.45-18.45.

Halutessaan oppilas voi valita lisätunnin tanssikoulun viikkotunneista hintaan 80€/lukukausi. Vaihtoehtoisesti oppilaat voivat lunastaa itselleen FREE-kortin, joka sisältää vapaasti kaikki tanssikoulun viikkotunnit lukuunottamatta paritanssitunteja sekä viikonloppujen tiiviskursseja.

Muodostelmashowtanssin EK-ryhmän ohjelma käsittää 2 tanssin viikkotuntia, EK-minileirit (3) syys-,joulu-, ja hiihtolomalla, esiintymiset ja niihin liittyvät esiintymisharjoitukset, kilpailusuunnitelmat –ja toteuttamisen, joulu-, ja kevätnäytökset, sekä EK-ryhmän treenitopin/paidan. Lisäksi EK-oppilaat saavat -20% kaikista tiiviskursseista ja workshopeista.

Ambience 11-14v (2004-2007 synt.) Showtanssin EK

1 EK-ryhmätunti sunnuntaisin 11.00-12.00, 1 showjazz tunti keskiviikkoisin 17.45 tai 19.45, + 1 vapaavalintainen tunti viikkolukujärjestyksestä.

Halutessaan oppilas voi valita lisätunnin tanssikoulun viikkotunneista (60min) 80€/lukukausi. Vaihtoehtoisesti oppilaat voivat lunastaa itselleen FREE-kortin, joka sisältää vapaasti kaikki tanssikoulun viikkotunnit lukuunottamatta paritanssitunteja sekä viikonloppujen tiiviskursseja.

Ambience EK-kehitysryhmän ohjelma käsittää vähintään 3 tanssin viikkotuntia, EK-minileirit (3) syys-, joulu-, ja hiihtolomalla, esiintymiset ja niihin liittyvät esiintymisharjoitukset, kilpailusuunnitelmat –ja toteuttamisen, joulu-, ja kevätnäytökset, sekä EK-ryhmän treenitopin/paidan. Lisäksi EK-oppilaat saavat -20% kaikista tiiviskursseista ja workshopeista.

HINNASTO

Show EK Spirit

Lukuvuosi 2018-2019 770€ 

Syyslukukausi 385€ Kevätlukukausi 385€

FREE-kortti (sis. kaikki tunnit) 550€ /lukukausi

Lukukausimaksut on mahdollista maksaa myös erissä.

Show EK Ambience

Lukuvuosi 2018-2019 920€

Syyslukukausi 460€ Kevätlukukausi 460€

FREE-kortti (sis. kaikki tunnit) 550€ /lukukausi

Lukukausimaksut on mahdollista maksaa myös erissä.