Lukuvuosi 2021-2022

Lukuvuoden 2021-2022 ilmoittautuminen on avoinna.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Lukujärjestyksen löydät täältä.

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen alkaa tiistaina 1.6.

Lisätietoa ilmoittautumisesta: Ilmoittautuminen

 

Mikäli olet uusi oppilas, tutustuthan myös yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

 

MITÄ TANSSIKOULU TR STUDIO TARJOAA?

Tanssituntimme sijoittuvat korkealaatuiseen miljööseen keskelle hämäläistä kulttuurin kehtoa, jossa yhteistyö alueen kulttuuritoimijoiden kanssa on vahvaa ja hedelmällistä. Pyrimme olemaan näkyvillä lasten ja nuorten kulttuuritapahtumissa, sekä viemään tanssin iloa myös salien ulkopuolelle. Tanssikoulu TR Studion lajikirjo on laaja. Klassisten tanssilajien (jazz, baletti, nykytanssi, lyrical) lisäksi tarjonnasta löytyy urbaaneja lajeja (hip hop, reggaeton, twerk), karibian alueen lajit (salsa) sekä ajan suositut lajit (commercial, Dance!) akrobatiatunnit ja lastentanssitunnit.

Opetuksemme on kausisuunniteltua ja tavoitteet asetetaan kunkin ryhmän mukaan. Opetussuunnitelmat tarkastetaan vuosittain ja niitä kehitetään yhteistyössä opettajien kanssa. TR Studio tarjoaa tanssijan opintopolkua varhaiskasvatuksesta tanssin ammattilaisuuteen.

Pandemia-aikana TR Studio järjestää etäopetuksen laadukkaalla striimauksella oppilaan oman tunnin aikaan. Kaikki tunnit järjestetään opetustunteina.

Tanssikoulu TR Studio järjestää oppilasnäytökset kaksi kertaa vuodessa, jotka ovat ihana ja ikimuistoinen kokemus kaikille tanssijoille. Vanhemmat pääsevät myös seuraamaan tuntejamme ja tanssikoulun arkea “kurkkaa saliin” -viikoilla 41 ja 8.

 

MITEN LÖYDÄN ITSELLENI/LAPSELLENI SOPIVAN TUNNIN?

Tutustu tuntitarjontaamme tuntikuvaukset -sivullamme ja etsi sieltä itseäsi kiinnostava laji ja tutustu tasokuvauksiin. Sen jälkeen kurkkaa lukujärjestys minä päivänä valitsemaasi lajia pääsee kokeilemaan ja tarkista että taso vastaa omaa tanssitasoasi. Jos et ole varma mikä taso sinulle olisi sopiva, kysy rohkeasti sitä opettajalta. Kauden aloitusviikot ovat tutustumisviikkoja, jolloin pääset kokeilemaan tanssitunteja veloituksetta.

Mikäli sinulla on aikaisempaa tanssitaustaa tai kokemusta vastaavista lajeista, ja sinua kiinnostaa uusi laji tanssituntivalikoimassamme, ota rohkeasti yhteyttä (info (at) trstudio.fi) jotta voimme suositella sinulle oikeaa ryhmää.

Lastentanssille ei ole “virallista” määriteltyä aloitusikää. Kun varhaiskasvatusikäinen (alle 6v)  jaksaa olla tanssitunnin keston (30/45/60) ilman vanhempaa tanssitunnilla hän on valmis aloittamaan tanssiharrastuksen itsenäisesti. Lastentanssitunnit tanssitaan ilman vanhemman läsnäoloa. Pyydämme myös kotona kannustamaan lasta ryhmän yhteisen positiivisen ja iloisen hengen ylläpitämiseen ja muistamaan, että kohtelemme kaikkia tasavertaisesti.

Voit tutustua ammattitaitoisiin opettajiimme täällä.

 

 

Julkaistu: 16.5.2021