Opettajat

Tiia Redsven-Heino

Tiia on Hämeenlinnalaistunut tanssinopettaja, koreografi ja tanssikoulu TR Studion yrittäjä.

Hänen uransa alkoi Kuopiossa Margit Carpelanin balettikoulussa jo 3-vuotiaana. Lajiksi yläasteiässä valikoitui kilpatanssi, jossa hän kilpaili menestyksekkäästi aikuisikään saakka maajoukkueessa saavuttaen useita SM-mitaleita ja kansainvälistä menestystä.

Hän opiskeli Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettakoulutuksessa ja vuonna 2003 hän suoritti myös kilpatanssin kansainväliset ammattilaistutkinnot vakio- ja latinalaistansseissa (IDTA).

Tiia on pidetty opettaja, tanssija ja koreografi, joka uskaltaa heittää itsensä likoon kaiken ikäisten tanssijoiden kanssa. Hän valmentaa showtanssin kilparyhmiä ja organisoi tapahtumia. Redsven-Heino toimii aktiivisesti kouluttajana ja tuomarointitehtävissä sekä kehittää lasten ja nuorten tanssin perusopetusta kouluille. Vuonna 2019 hän toimi koreografina ja kouluttajana Koululiikuntaliiton Power Mover -hankkeessa, joka liikuttaa vuosittain 80 000 koululaista.

Opettajana hän toivoo antavansa oppilailleen vahvaa luottamusta oman tanssin persoonalliseen tuottamiseen sekä ilon ja onnistumisen hetkiä oman tanssijuuden saavuttamisessa. Hän haluaa olla läsnä oppilailleen joka hetkessä ja ottaa oppilaat huomioon yksilöinä. 

Reetta Wahlman

Reetta aloitti tanssiharrastuksen lapsena Parkanossa. Tanssijan ammattiin hän valmistui Tampereen konservatorion ammatillisesta koulutuksesta keväällä 2006. Reetta on tanssinut mm. Russell Adamssonin tanssiryhmässä U.D.co, jossa esiintymiskokemusta on kertynyt ympäri maailmaa. Reetalla on pitkä kokemus tanssin opettajana, ja hänen kilpailukoreografiansa ovat menestyneet vuosien varrella kilpailuissa ja katselmuksissa.

Tanssinopettajana Reetta on toiminut vuodesta 2006 lähtien, ja nyt hän tuo huippuosaamistaan myös Hämeenlinnaan. TR Studiolla Reetta opettaa showjazzia, akrobatiaa, nykytanssia, tanssin tekniikan tunteja sekä street-tunteja.

Reetan tunneilla panostetaan lajien tanssitekniikkaan sekä tanssi- ja liikeilmaisuun. Reetta on kannustava, rohkea ja iloinen opettaja, mutta myös positiivisella tavalla vaativa ja määrätietoinen. Hän toivookin oppilailta reipasta treenimotivaatiota ja positiivista asennetta tanssitunneille.

Lukuvuonna 2019-2020 Reetta toimii showtanssin junioreiden kilparyhmien koreografina.

Tanja Kunnari

Tanja Kunnari on Hämeenlinnalainen pitkän linjan tanssin ammattilainen. Hän työskentelee tanssin, teatterin, joogan ja akrobatian parissa.

Tanja on valmistunut tanssijaksi Turun konservatoriolta vuonna 2005 pääaineenaan nykytanssi. Tanja toimii aktiivisesti tanssin lähettiläänä Hämeen seudulla ja on Hämeenlinnan Tanssin Tehdas ry:n puheenjohtaja ja elokuisen Tehdas Tanssii -festivaalin tuottaja. Tällä hetkellä voit nähdä Tanjan tanssivan Hämeenlinnan teatterin musiikkinäytelmässä Tahtien sota.

Tanja opettaa TR Studiolla tanssiakrobatiaa. Hänen tuntinsa ovat vauhdikkaita ja innostavia ja hän opettaa ilon kautta ja vankalla ammattitaidolla.

Anni-Maija Pihlaja

Anni-Maija on paljasjalkainen tamperelainen, joka on valmistunut tanssinopettajaksi (Baletti) Turun ammattikorkeakoulusta 2011. Valmistumisensa jälkeen Anni-Maija on opettanut Oulun seudulla monipuolisesti klassista balettia, kärkitossutekniikkaa, jazztanssia, nykytanssia sekä lastentanssia. Lisäksi hän on käynyt säännöllisesti päivittämässä omaa osaamistaan mm. Kuopio tanssii ja soi -festivaalin kurseilla.

Tunneillaan Anni-Maija pyrkii kohtaamaan jokaisen oppilaan yksilönä ja varmistamaan, että jokaiselle on tarjolla sekä haasteita että onnistumisia. Pedagoginen ote on tunneilla läsnä jokaisessa harjoitteessa ja tavoitteena on, että tylsiä hetkiä ei tunneilla tule – vauhdikkaita ja Ahaa! -elämyksiä senkin edestä.

Mauricio Alvarez

Mauricio syntyi ja kasvoi Cartagenassa afrokolumbialaisen ja karibialaisen musiikin keskellä ja jo lapsesta asti hän oli lumoutunut tanssista.

Nuorena tanssista tuli huomaamatta iso osa hänen sosiaalista elämäänsä ja muutettuaan Venäjälle tanssista tuli hänen ammattinsa. Vuosien varrella Mauricio on opiskellut intensiivisesti salsan eri tyylilajeja ja opettaa myös aktiivisesti LA- ja New York -salsatyylejä. Salsan lisäksi Mauricio saa loputtomasti energiaa urbaaneista karibialaisista rytmeistä, joista erityisesti Dancehall Reggae on viime vuosien aikana kasvanut hänen suureksi intohimokseen. Mauricio on opettanut Suomessa vuodesta 2008 ja nauttii suuresti työstään opettamisen parissa. Hänen positiivinen energiansa säteilee oppilaisiin, ja hänen tunneiltaan lähtee aina iloisella fiiliksellä. Mauricio pyörittää myös omaa tanssikouluaan Makumbaa Tampereella.

Opettajana Mauricio haluaa korostaa tanssin ehtymätöntä rikkautta, monipuolisuutta ja musiikin ilmentämistä tanssissa – Hän haluaa välittää ihmisille rakkauden tanssiin ja musiikkiin. Mauricio toivoo, että he löytävät tanssiessa paikan, jossa he voivat kehittää taitojaan ja itsevarmuuttaan ja pääsevät nauttimaan tanssista pakopaikkana jokapäiväisestä elämästä. Tanssiminen on loistava tapa löytää onnellisuus.

Guillermo Zayas

Kuubalainen, Havannassa syntynyt Guillermo aloitti tanssin opiskelun jo 12-vuotiaana, ja  valmistui tanssijaksi ja tanssinopettajaksi Kuuban Escuela Nacional de Artesta (ENA) vuonna 2001. Siellä hän opiskeli nykytanssia, ja erikoistui kuubalaisiin kansantansseihin, kuten afro, rumba, son, cha cha chá, mambo ja pilón. Sen jälkeen hän on työskennellyt tanssijana Conjunto Folklorico Nacional de Cubassa ja Ballet Rakatanissa.

Guillermo on muuttanut Suomeen joulukuussa 2005, ja siitä lähtien hän on opettanut lukuisissa tanssikouluissa ympäri Suomea. Guillermo voitti salsan Euroopan mestaruuskilpailuissa hopeaa 2010 ja on sen jälkeen työskennellyt opettajana, koreografina ja tanssijana useissa produktioissa, viimeisimpänä Jukka Haapalaisen ja Sirpa Suutari-Jääskön ”Double”. 

Hänen uskomattoman vahva liiketulkinnan taitonsa yhdistettynä ammattitaitoiseen ja energiseen opetukseensa tuo salit täyteen oppilaita, ja Hämeenlinnassa olemme saaneet nauttia hänen iloisesta opetuksestaan vuodesta 2017 lähtien. 

kati mäkelä

Päätyökseen tanssin opetusta sekä sirkus- ja ryhmäliikuntatuntien ohjausta tekevä Kati on aurinkoinen opettaja joka pyrkii saamaan jokaisesta parhaat puolet esille ja hänen tunneillaan viihtyvät kaikki vauvoista senioriliikkujiin. Katin hurmaava persoona ja vankka ammattitaitonsa on johtanut siihen, että hänen sirkus- ja perheliikuntatuntinsa ovat todella suosittuja vuodesta toiseen.

Tällä hetkellä Katin suurin rakkaus lajiin on karibian alueen musiikki ja tanssi, erityisesti Reggaeton, jolle hän on menettänyt sydämensä. Kati treenaakin itse aktiivisesti ja luotsaa omaa Reggaeton Mania -tanssiryhmäänsä.

roosa papunen

Roosan tunneilla pääsee nauttimaan twerkkaamisen ilosta ja jakamaan todellista tyttöenergiaa!

Hän on tehnyt tanssijana töitä erilaisista kutsutapahtumista Apulannan jäähallikeikalle ja Emma-gaalaan asti. Hän treenaa myös aktiivisesti kehittäen edelleen twerk-taitojaan.

Hän on rauhallinen, pitkäjänteinen ja positiivinen opettaja, joka jaksaa kannustaa oppilaitaan rohkeasti etsimään rajojaan.

Tärkeintä Roosalle on, että jokainen tanssija pääsee toteuttamaan rohkeasti itseään ja uskaltaa laittaa pyllyn hyllymään!