fbpx

Opettajat

TIIA REDSVEN-HEINO​

Tiia on Hämeenlinnalainen tanssinopettaja, koreografi ja tanssikoulu TR Studion yrittäjä. Hänen uransa alkoi Kuopiossa Margit Carpelanin balettikoulussa jo 3-vuotiaana. Lajiksi yläasteiässä valikoitui kilpatanssi, jossa hän kilpaili menestyksekkäästi aikuisikään saakka maajoukkueessa saavuttaen useita SM-mitaleita ja kansainvälistä menestystä. Hän opiskeli OAMK:n tanssinopettajakoulutuksessa ja vuonna 2003 hän suoritti myös kilpatanssin kansainväliset ammattilaistutkinnot vakio- ja latinalaistansseissa (IDTA). Opettajan pedagogiset opinnot hän suoritti TAMK:ssa 2016. Lasten ja nuorten tanssin pedagogiikka on erityisesti hänen sydäntään lähellä. Hän toimii aktiivisesti tanssin kentällä kouluttajana ja tuomarointitehtävissä sekä kehittää lasten ja nuorten tanssin perusopetusta kouluille. Vuonna 2019 ja 2020 hän toimi koreografina ja kouluttajana Koululiikuntaliiton Power Mover -hankkeessa, joka liikuttaa vuosittain 80 000 koululaista. Tiia on pidetty opettaja, tanssija ja koreografi, joka uskaltaa heittää itsensä likoon kaiken ikäisten tanssijoiden kanssa. Opettajana hän toivoo antavansa oppilailleen vahvaa luottamusta oman tanssin persoonalliseen tuottamiseen sekä ilon ja onnistumisen hetkiä oman tanssijuuden saavuttamisessa. Hän haluaa olla läsnä oppilailleen joka hetkessä ja ottaa oppilaat huomioon yksilöinä.

REETTA WAHLMAN​

Reetta aloitti tanssiharrastuksen lapsena Parkanossa. Tanssijan ammattiin hän valmistui Tampereen konservatorion ammatillisesta koulutuksesta keväällä 2006. Reetta on tanssinut mm. Russell Adamssonin tanssiryhmässä U.D.co, jossa esiintymiskokemusta on kertynyt ympäri maailmaa. Reetalla on pitkä kokemus tanssin opettajana, ja hänen kilpailukoreografiansa ovat menestyneet vuosien varrella kilpailuissa ja katselmuksissa. Tanssinopettajana Reetta on toiminut vuodesta 2006 lähtien, ja nyt hän tuo huippuosaamistaan myös Hämeenlinnaan. TR Studiolla Reetta opettaa showjazzia, akrobatiaa, nykytanssia, tanssin tekniikan tunteja sekä street-tunteja. Reetan tunneilla panostetaan lajien tanssitekniikkaan sekä tanssi- ja liikeilmaisuun. Reetta on kannustava, rohkea ja iloinen opettaja, mutta myös positiivisella tavalla vaativa ja määrätietoinen. Hän toivookin oppilailta reipasta treenimotivaatiota ja positiivista asennetta tanssitunneille. Lukuvuonna 2019-2020 Reetta toimii showtanssin junioreiden kilparyhmien koreografina.

Julia Laihanen

Julia on lastentarhanopettaja, joka työskentelee liikuntapäiväkodissa 3-6 -vuotiaiden lasten kanssa.

Julialla on yli 10 vuoden tanssitausta, klassisen tanssin lajeista (baletti, jazz) sekä  street- show-, ja nykytanssista.
Hän itse treenaa tanssia edelleen aktiivisesti useita tunteja viikossa.
 
Opettajana Julia on positiivinen energinen ja innostava. Haluaa tanssin kautta luoda lapsille iloa ja onnistumisen kokemuksia sekä innostaa kokeilemaan ja oppimaan uutta turvallisessa ja ammattitaitoisessa otteessa.

Annamari Eerola

 
Annamari on Hämeenlinnalaislähtöinen tanssija, esiintyjä ja tanssinopettaja. Hän on liikkunut pikkutytöstä asti, ensin telinevoimistellen ja myöhemmin tanssien. Hän viimeistelee tanssinopettajaopintojaan Savonia AMK:ssa, pääaineena nykytanssi ja hän on opiskellut tanssia myös Lissabonissa, Portugalissa.
 
Hän on toiminut myös street-lajien (hip hop/house) -opettajana jo 2015 lähtien.
 
Opettajana Annamari on energinen ja innostava tanssin moniosaaja. Tällä hetkellä hän työskentelee tanssin opettamisen lisäksi myös Kuopion Kaupunginteatterin Cabaret-musikaalissa tanssijana.
 
Hän haluaa kehittää itseään sekä opettajana että tanssijana, ja toivoo että hänen tunneillaan olisi hauska ja rento fiilis. Annamari on teknisesti tarkka opettaja, mutta omien sanojensa mukaan ”ei kuitenkaan tiukkapipoinen!”.
Hän haluaa tukea oppilaiden henkilökohtaisia vahvuuksia ja saada kaikista oppilaista parhaimmat puolet esiin.
Tanssissa tärkeintä on heittäytyminen liikkeeseen ja siitä nauttiminen!

Evaleena Vuorenmaa

Evaleena ”Eve JaMami” Vuorenmaa on pitkän linjan tanssinopettaja ja hän kuuluu Suomen urbaanien opettajien kärkinimiin.

Hänellä on miltei 20-vuoden opettajakokemus show- ja street -lajeista, ja viime vuosina hän on opettanut myös commercial ja dancehall- tunteja.

Even Street-ryhmät ovat menestyneet hienosti vuosien varrella SM-tasolla ja hänen dancehall-ryhmänsä (mm. JaMam’s Cats ja Rumble Squad) ovat ainoat SM-tasolla menestyneet dancehall-ryhmät.

Hän kouluttautuu itse aktiivisesti ja tuo uusimmat tuulet maailmalta tunneilleen. Even tunneilla on aina hauska ja välitön fiilis kuitenkaan opetuksen tasosta tinkimättä.

TR Studiolla Eve opettaa aikuisten Commercial- ja Dancehall queenstyle -ryhmiä sekä nuorten street -tunteja ja junioreiden street-kisaryhmää.

Anniina Hietala

Anniina on Hattulalaislähtöinen tanssinopettaja, joka viimeistelee luokanopettajan opintojaan Tampereen yliopistossa. Hän on myös yläkoulun liikunnanopettaja.

Anniinalla on pitkä klassisten lajien tanssitausta baletista ja jazztanssista, sekä street, dancehall, reggaeton ja commercial -lajien treenitausta. Twerkiin hän hurahti muutama vuosi sitten ja nyt on myös siirtynyt opettamaan twerk-ryhmiä. Hän myös kilpailee twerkissä yksilönä sekä Tamperelaisessa Tinze Twerkers -ryhmässä.

Anniina on valoisa, energinen ja ystävällinen, oppilaat huomioon ottava opettaja.

Anniinan mielestä parasta twerkissä, sen lisäksi, että se on älyttömän kovaa treeniä, on sen tuoma rohkeus heittäytyä Hän suosittelee twerkin kokeilemista kaikille, jotka haluavat haastaa itsensä ja heittäytyä tämän hikisen lajin vietäväksi! 

Mauricio Alvarez

Mauricio syntyi ja kasvoi Cartagenassa afrokolumbialaisen ja karibialaisen musiikin keskellä ja jo lapsesta asti hän oli lumoutunut tanssista.

Nuorena tanssista tuli huomaamatta iso osa hänen sosiaalista elämäänsä ja muutettuaan Venäjälle tanssista tuli hänen ammattinsa. Vuosien varrella Mauricio on opiskellut intensiivisesti salsan eri tyylilajeja ja opettaa myös aktiivisesti LA- ja New York -salsatyylejä. Salsan lisäksi Mauricio saa loputtomasti energiaa urbaaneista karibialaisista rytmeistä, joista erityisesti Dancehall Reggae on viime vuosien aikana kasvanut hänen suureksi intohimokseen. Mauricio on opettanut Suomessa vuodesta 2008 ja nauttii suuresti työstään opettamisen parissa. Hänen positiivinen energiansa säteilee oppilaisiin, ja hänen tunneiltaan lähtee aina iloisella fiiliksellä. Mauricio pyörittää myös omaa tanssikouluaan Makumbaa Tampereella.

Opettajana Mauricio haluaa korostaa tanssin ehtymätöntä rikkautta, monipuolisuutta ja musiikin ilmentämistä tanssissa – Hän haluaa välittää ihmisille rakkauden tanssiin ja musiikkiin. Mauricio toivoo, että he löytävät tanssiessa paikan, jossa he voivat kehittää taitojaan ja itsevarmuuttaan ja pääsevät nauttimaan tanssista pakopaikkana jokapäiväisestä elämästä. Tanssiminen on loistava tapa löytää onnellisuus.