Kuubalaisen parisalsan alkeisjatko -kurssi 8 viikkoa alk. 28.10.

Kuubalainen salsa (casino) on hurmaavan iloinen ja lämminhenkinen tanssi, joka on liikesuunnaltaan pyörivää ja liikekielestä voi tunnistaa solmuiksi kutsuttuja käsiliikkeitä ja pyörähdyksiä. Kuubalainen salsamusiikki on rikasta ja monimuotoista, ja siinä käytetään paljon erilaisia soittimia. Parisalsaan voidaan tuoda mausteita kuubalaisesta rumbasta tai reggaetonista, ja tanssia voidaan tyylitellä erilaisin käsi- ja jalkaliikkein.

Alkeisjatko-kurssilla kerrataan rauhassa jo opitut peruskuviot, ja opetellaan niiden soveltamista. Tunneilla harjoitellaan vartalonkäyttöä ja vientitekniikkaa ja opetellaan uusia kuvioita.

Opettajana kurssilla toimivat Tampereella tanssikoulu Makumbaa luotsaava Mauricio Alvarez ja TR Studion Tiia Redsven-Heino, opettajaesittelyt: https://trstudio.fi/opettajat/

Parisalsan alkeisjatko-kurssille voit osallistua ilman omaa paria tai oman parin kanssa. Tunneilla vaihdetaan paria, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Kurssille on rajoitettu määrä paikkoja, pyrimme säilyttämään viejä-seuraaja -tasapainon.

Hinta: 75€/hlö

Ilmoittaudu —> https://trstudio.tapahtumiin.fi/fi/

 

Julkaistu: 23.9.2018