Kesäkurssit 2023

Mikäpä sen mukavampaa, kun tanssia kesä mukavasti ilmastoiduissa saleissa!

Kesäkurssien 2023 aikataulu ja hinnasto on julkaistu, löydät ne LUKUJÄRJESTYS -sivulta.

Kesäkurssien kesto on 5 viikkoa ajalla 22.5.-22.6. (poikkeuksena Barre-, jonka tuntia ei pidetä 29.5.)

Tunnit ovat kurssimuotoisia ja niille ilmoittaudutaan järjestelmässä. Luethan huolellisesti ilmoittautumista koskevat yleiset ehdot. 

Kesäkursseille ilmoittautuminen on sitova, peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan. Poissaoloja ei voi korvata syyskauden 2023 tunneilla.

Jos haluat osallistua yksittäiselle tunnille on kertamaksu 14€ joka maksetaan paikan päällä.

Ilmainen kokeilukerta ei ole voimassa kesäkauden tunneilla.

HUOM! Kesäkursseilla ei myönnetä perhe-tai opiskelija-alennuksia.

 

Uudet kurssit kesällä 2023!

Kesän 2023 kurssien valikoimassa on uusia kursseja aikuisille ja lapsille.

  • Lasten 5-7v kurssit showtanssissa ja hip hopissa sopivat hyvin lajikokeiluksi, jos et ole vielä varma harrastuksen aloittamisesta.
  • Broadway aikuiset alkeet: Elokuvien ja musikaalien ystäville suunnattu helppo tanssikurssi, jossa pääset tunnelmoimaan teatterimusikaalien maailmassa. Kurssin liikekieli pohjautuu jazztanssiin, mutta tunnilla pääpaino ei ole tanssitekniikan harjoittelussa vaan koreografiassa ja sen kokonaisvaltaisessa ilmaisussa. Tälle kurssille et tarvitse lainkaan tanssikokemusta, se sopii aivan vasta-alkajille. Tällä kurssilla saat myös rohkeutta lava-ilmaisuun jos olet musiikkiteatteriharrastaja. Tunneilla saat hullutella pilke silmäkulmassa teatterimaailman ammattilaisen raudan lujassa opetuksessa.
  • Barre: Barre-tunnit ovat tehokkaita koko kehon treenejä, jotka tehdään balettitankoa eli barrea ja erilaisia pienvälineitä apuna käyttäen. Pakarat, reidet ja keskivartalo vahvistuvat barre-tunnilla, ryhtisi paranee ja saat tunneilla opituista liikkeistä apua myös arjessa kehon tukilihasten vahvistumisen myötä. Barre perustuu klassisen baletin tankoharjoitteluun, pilatekseen sekä Lotte Berkin metodiin, joka yhdistää kuntoutusta ja baletin tekniikkaharjoittelua. Barre sopii kaikille, eikä vaadi aikaisempaa tanssiharrastustaustaa.
  • Nykytanssi alkeet aikuiset: Nykytanssissa korostuu erityisesti kehonpainon kuuntelu, maadottuneisuus, liikkeen hengittävyys sekä erilaiset liikedynamiikat. Nykytanssin alkeiskurssilla tutustutaan luovin keinoin tanssilliseen kehon käyttöön sekä liike-ja tanssi-ilmaisuun.
  • Hip hop MY FUSION: Yli 13v+ jatko-ja edistyneen tason tanssijoille suunnattu kurssi, jossa viiden viikon aikana tehdään oma koreografia. Tuntien aikana perehdytään opettajan avulla koreografian tekemisen eri vaiheisiin sekä etsitään omaa luontaista liikekieltä. Kurssin lopussa omat koreografiat esitetään muulle ryhmälle (ei pakollista). Opettaja ohjaa ja tukee oppilaan koreografista prosessia koko kurssin ajan.Tuntien lopusssa käydään palautekeskustelua teoksen syntyprosessin eri vaiheista.
  • Twerk alkeet: Perustekniikat otetaan haltuun hitaasti edeten. Tunneilla tehdään yksinkertaisia koreografioita perustekniikoita yhdistellen. Tunneille tarvitset polvisuojat. Lue lisää TWERK-tunneista!
  • Twerk Hot on the Floor: Kuumasta tunnelmasta ja sensuellista liikekielestä pitävälle avoimen tason Hot on the Floor twerk workshop on oiva valinta. Tunnilla liikutaan paljon lattiatasossa sekä koostetaan koreografia, jonka voi halutessaan tanssia joko koroilla tai sukilla. Huomioithan kuitenkin, että tunnilla ei erikseen harjoitella korkokengillä kävelyä tai tanssimista. Tunnille osallistuaksesi sinulla on hyvä olla twerkistä jo hieman kokemusta. Mukaan on hyvä varata myös polvisuojat.

 

Lue lisää lajeista ja ilmoittaudu mukaan!

https://trstudio.fi/arkisto/tuntikuvaukset/

Ilmoittaudu kesäkursseille!

 

 

 

 

Julkaistu: 13.4.2023