Haku EK/kisaryhmiin 2019-2020

Tanssijoiden haku Tanssikoulu TR Studion edustusryhmiin lukuvuodelle 2019-2020 on alkanut!

HAKUTILAISUUS MAANANTAINA 27.5.2019

18.00 LAPSET (SYNT.2008-2011)

19.00 JUNIORIT  SHOW (SYNT. 2004-2007) 19.45 JUNIORIT STREET

20.00 NOVIISIT/AIKUISET 1 (SYNT. 2003 TAI AIK.)

Ilmoittautuminen koetanssiin: info@trstudio.fi

Ryhmiin otetaan 20-30 innokasta ja motivoitunutta tanssin harrastajaa/ryhmä, jotka haluavat ottaa harrastuksesta kaiken irti ja hypätä mukaan vauhdikkaaseen ja antoisaan tanssivuoteen!

Tanssikoulu TR Studion erikoiskoulutusryhmät (EK) tarjoavat tanssioppilaalle mahdollisuuden edistyä tanssiopinnoissa tavoitteellisemmin, päästä esiintymään kilpailuissa ja tapahtumissa, sekä tulla osaksi tiivistä, hyvän yhteishengen omaavaa ryhmää.

EK-ryhmät on tarkoitettu oppilaille, jotka ovat motivoituneita ja sitoutuneita harjoittelemaan koko lukuvuoden kohti heille annettuja tavoitteita. Ryhmät harjoittelevat useita kertoja viikossa, sekä 3 kertaa vuodessa intensiivileireillä. EK-ryhmien päälaji on showtanssi, ja ryhmien toinen viikkotunti on showjazz-tunti, jossa oppilaat pääsevät harjoittelemaan klassisen tanssin tekniikkaa, muotokieltä ja liikkeen hallintaa. Lisäksi suosittelemme balettituntia kerran viikossa.

Ryhmä osallistuu erilaisiin tanssitapahtumiin ja kilpailuihin paikallisesti ja valtakunnallisesti lukuvuoden aikana.

EK-ryhmät ovat tanssikoulun edustusryhmiä, jossa tanssikoulun arvopohjan toteutuminen on pääosassa.

Ryhmiin valitaan oppilaat, jolloin jokainen tanssija pääsee omaa taitotasoaan vastaavaan ryhmään, ja opetuksen on helpompi edetä tavoitteellisesti. Jokainen oppilas vahvistaa ryhmään sitoutumisen koko lukuvuodeksi sopimuksella, joka allekirjoitetaan ryhmäkokoonpanojen selvittyä.

LUE LISÄÄ!

 

Julkaistu: 23.4.2019