Uuden vuoden tanssileirit

UUTUUS!

Uuden vuoden tanssileiri 7-12v lapsille

Tanssikoulu TR Studion tanssileiri 7-12-vuotiaille lapsille 3.-5.1.2023

Tanssileiri 1 on alkeis-perustason leiri, aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita! Siellä tutustutaan eri tanssilajeihin innostavien, ammattitaitoisten ja iloisten opettajien johdolla. Tanssilajeina showtanssi, hip hop ja akrobatia.

Tanssileiri 2 on jatkotason leiri, toivomme vähintään 2-3 vuoden tanssi-tai vastaavan lajin harrastustaustaa. Jatkoleirillä syvennetään tanssiteknisiä taitoja showtanssissa, jazztanssissa, nykytanssissa ja akrossa.

Leirin ohjelmassa tanssituntien lisäksi on tietenkin paljon ulkoilua, pelejä ja leikkejä. Pyrimme olemaan sään salliessa mahdollisimman paljon ulkona. Myös omalle ajalle, rauhottumiselle ja rentoutumiselle on varattu oma hetki aina ruokailun jälkeen.

Leirin opettajina toimivat tanssikoulun opettajat, ja mukana on myös lastenohjaajia huolehtimassa leiriläisistä.

  • Leirin järjestetty ohjelma klo 9.30-16.30. lapsen voi tuoda tanssikoululle jo klo 9.00 tai vasta oman tunnin alkuun. Lapsen voi hakea omien tuntien jälkeen, mutta viimeistään klo 16.30.

Tarkempi ohjelma päivittyy joulukuussa.

HINTA: 125€ sis. tanssitunnit (4x45min/päivä), lounaan ja välipalan, ohjatut ulkoiluhetket ja sisällä tapahtuvan ohjelman. Pystymme ottamaan erikoisruokavaliot huomioon rajoitetusti.

ILMOITTAUDU

sisarale 10%

Leirin peruutusehdot:
Peruutukset, jotka tehdään:
– vähintään 14 vuorokautta ennen leirin alkua, perutaan veloituksetta.
– 8-14 vuorokautta ennen leirin alkua, veloitetaan 30 % leirimaksusta. Peruutus ainoastaan sähköpostitse laskutus(at)trstudio.fi
– alle 7 vuorokautta ennen leirin alkua, veloitetaan koko leirimaksu. Peruutus ainoastaan sähköpostitse laskutus(at)trstudio.fi

Lisätietoja: info@trstudio.fi tai 040-1313202

 

Julkaistu: 1.11.2022