Uuden vuoden tanssileirit 4.-6.1.2024

Suositut Tanssikoulu TR Studion tanssileirit 7-12-vuotiaille lapsille jälleen 4.-6.1.2024!

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Valittavana on kolme eri tasoista leiriä:

Leiri 1 Alkeet: Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita! Siellä tutustutaan eri tanssilajeihin innostavien, ammattitaitoisten ja iloisten opettajien johdolla. Tanssilajeina showtanssi, hip hop, jazz, nykytanssi/lyrical ja dance!

Leiri 2 Jatko: Vähintään 1-2 vuoden tanssi-tai vastaavan lajin harrastustaustaa. Jatkoleirillä syvennetään tanssiteknisiä taitoja showtanssissa, jazztanssissa, nyky/lyrical-, baletti sekä tanssin tekniikkaharjoitusten parissa.

Leiri 3 Edistyneet: Vähintään 3v lajia harrastaneille, vahvan lajipohjan ja tekniikan osaaville. Leirillä syvennetään tanssiteknisiä taitoja showtanssissa, jazztanssissa, nykytanssissa ja baletissa sekä tanssin tekniikkaharjoitusten parissa.

Leirin ohjelmassa tanssituntien lisäksi on tietenkin paljon ulkoilua, pelejä ja leikkejä. Pyrimme olemaan sään salliessa mahdollisimman paljon ulkona. Myös omalle ajalle, rauhoittumiselle ja rentoutumiselle on varattu oma hetki aina ruokailun jälkeen.

Leirin opettajina toimivat tanssikoulun opettajat, ja mukana on myös lastenohjaajia huolehtimassa leiriläisistä.

  • Leirin järjestetty ohjelma klo 9.30-16.30. lapsen voi tuoda tanssikoululle jo klo 9.00 (ovet auki 8.30, henkilökunta tulee paikalle 9.00) ja ovet sulkeutuvat klo 17.00.

Tarkempi ohjelma lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä.

HINTA: 140€ sis. tanssitunnit (4x45min/päivä), lounaan ja välipalan, ohjatut ulkoiluhetket ja sisällä tapahtuvan ohjelman. Pystymme ottamaan erikoisruokavaliot huomioon rajoitetusti.

sisarale 10%

Sitova ilmoittautuminen 31.12.2023 mennessä

Leirin peruutusehdot:
Peruutukset, jotka tehdään:
– vähintään 14 vuorokautta ennen leirin alkua, perutaan veloituksetta.
– 8-14 vuorokautta ennen leirin alkua, veloitetaan 30 % leirimaksusta. Peruutus ainoastaan sähköpostitse laskutus(at)trstudio.fi
– alle 7 vuorokautta ennen leirin alkua, veloitetaan koko leirimaksu. Peruutus ainoastaan sähköpostitse laskutus(at)trstudio.fi

Lisätietoja: info@trstudio.fi tai 040-1313202

Julkaistu: 7.11.2023