TWERK workshops Anniina Hietala 26.11.

Ihana, pitkäaikainen twerk-opettajamme Anniina ”Ansku” Hietala palaa jälleen Hämeenlinnaan!

Lautantaina 26.11. pääsemme jälleen nauttimaan Anskun energisestä ja taitavasta opetuksesta, kun saamme hänet pitämään kaksi mukaansatempaavaa Twerk-workshopia!

SWEAT & FUN: Avoimen tason twerk workshop täynnä vauhtia ja hauskanpitoa! Sweat&Fun tunnilla on hikitakuu! Workshop painottuu koreografian opetteluun ja tanssimiseen, mutta tunnilla tehdään myös tekniikkaharjoitteita tukemaan koreografiaa. Tunnille osallistuaksesi sinulla on hyvä olla twerkistä jo hieman kokemusta. Mukaan on hyvä varata myös polvisuojat.

HOT ON THE FLOOR:

Kuumasta tunnelmasta ja sensuellista liikekielestä pitävälle avoimen tason Hot on the Floor twerk workshop on oiva valinta. Tunnilla liikutaan paljon lattiatasossa sekä koostetaan koreografia, jonka voi halutessaan tanssia joko koroilla tai sukilla. Huomioithan kuitenkin, että tunnilla ei erikseen harjoitella korkokengillä kävelyä tai tanssimista. Tunnille osallistuaksesi sinulla on hyvä olla twerkistä jo hieman kokemusta. Mukaan on hyvä varata myös polvisuojat.

 

Anniina Hietala:

Anniinalla on pitkä klassisten lajien tanssitausta baletista, jazztanssista ja nykytanssista sekä tanssitaustaa showtanssista, street- ja commercial -lajeista. Hurahdettuaan twerkkiin 7 vuotta sitten, hän on keskittynyt twerkin treenaamiseen ja opettamiseen. Anniina on myös kilpaillut twerkissä yksilönä sekä kahden eri ryhmän kanssa. Ikimuistoisin kokemus Anniinalle on ollut osallistuminen Talent Suomi finaaliin Tinze Twerkers -ryhmän kanssa vuonna 2021.

Anniina on valoisa, ystävällinen ja oppilaat huomioon ottava opettaja. Hänen tunneillaan vallitsee rento ilmapiiri, jonne kaikki ovat tervetulleita omina itsenään. Anniina on toiminut opettajan päivätyönsä ohella Twerk-opettajana jo useita vuosia. Hänen vahva pedagoginen osaamisensa sekä useiden vuosien kokemus tanssin opettamisesta näkyy hänen tunneillaan ja hän on erittäin pidetty opettaja kaiken tasoisilla tunneilla.

Aikataulu: Lauantaina 26.11.2022

13.00-14.30 SWEAT & FUN (90min)

14.30-16.00 HOT ON THE FLOOR (90min)

Paikka: Tanssikoulu TR Studio, Pietiläntie 6, 13130 Hämeenlinna

Hinnat:

SWEAT & FUN 90min 20,00€

HOT ON THE FLOOR 90min 20,00€

2 workshopia: Sweat & Fun + Hot on the floor:

YHT 35,00€

 

HUOM!

Ilmoittautuminen on sitova.

Peruutukset on ilmoitettava toimiston sähköpostiin viimeistään 24h ennen kurssin alkamisaikaa, ja palautukset niistä maksetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Tiiviskursseista ja workshopeista ei myönnetä sisaralennuksia eikä lisätuntialennuksia.

Julkaistu: 23.10.2022