TWERK & AKRO workshop 14.11.

Twerk+Akro workshopilla pääset haastamaan itseäsi uudella tavalla yhdistellen koreografiassa tuttuja twerk tekniikoita sekä akrobatiaa. Workshopilla et tarvitse aiempaa kokemusta akrobatiasta, vaan jokainen pääsee harjoittelemaan omalla tasollaan. Twerk+Akro workshopilla lämmitellään, harjoitellaan yleisimpiä twerk-koreografioissa käytettäviä temppuja sekä koostetaan twerkin tekniikkaa ja akrobatiaa yhdistelevä koreografia. Koreografian akrobatiaosuuksiin annetaan useita eri variaatioita, joista jokainen voi valita omalle tasolleen sopivimmat. Tällä workshopilla ei keskitytä twerk tekniikoiden harjoitteluun, joten aiempaa kokemusta twerkistä osallistujilla olisi hyvä olla vähintään vuoden verran. 

Anniina Hietala: Anniinalla on pitkä klassisten lajien tanssitausta baletista, jazztanssista ja nykytanssista sekä tanssitaustaa showtanssista, street- ja commercial -lajeista. Hurahdettuaan twerkkiin viisi vuotta sitten, hän on keskittynyt twerkin treenaamiseen ja opettamiseen. Anniina on myös kilpaillut twerkissä yksilönä ja Tinze Twerkers ryhmässä. Ikimuistoisin kokemus Anniinalle on ollut osallistuminen Talent Suomi finaaliin Tinze Twerkers -ryhmän kanssa vuonna 2021.

Anniina on valoisa, ystävällinen ja oppilaat huomioon ottava opettaja. Hänen tunneillaan vallitsee rento ilmapiiri, jonne kaikki ovat tervetulleita omina itsenään. Anniina on valmistunut luokanopettajaksi sekä liikunnan- ja terveystiedon aineenopettajaksi. Hänen vahva pedagoginen osaamisensa sekä useiden vuosien kokemus tanssin opettamisesta näkyy hänen tunneillaan, ja oppilaat ovatkin kuvailleet häntä hyvin selkeäksi opettajaksi.

Anniina onkin sitä mieltä, että kuka tahansa voi oppia twerkkaamaan!

 Aikataulu:Sunnuntai 14.11.2021klo 17.30-19.00 (90min)Paikka: Tanssikoulu TR Studio, Verkatehdas HämeenlinnaHinta 17€ Ilmoittaudu mukaan! Mikäli haluat maksaa workshopin liikuntaedulla, ilmoittaudu sähköpostitse info(at)trstudio.fi 

  

Julkaistu: 18.10.2021