Kesän tanssileirit lapsille

175,00 215,00  sis alv. 10%

Tanssikoulu TR Studion kesän tanssileirit 7-11-vuotiaille
Lue lisätietoa leiristä alta.
Huom! Lisää maksuvaiheessa kommentti-kenttään leirille osallistuvan tanssijan nimi.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Kesän 2024 tanssileirit

Kesäloma on seikkailuja, uusia kokemuksia, yhdessä olemista ja rentoutumista.
Kesä on täynnä elämyksiä ja tanssileiri on yksi niistä! Innostavat opettajat, iloiset tanssitunnit, uudet tanssikaverit ja rento yhdessäolo tekevät tanssileiristä kesän parhaan kokemuksen!

Tanssikoulu TR Studion kesän tanssileiri 7-11 vuotiaille järjestetään 3.-7.6.2024

Valittavana on kolme eri tasoista leiriä:

Leiri 1 ”Tutustu tanssiin” -alkeisleiri: Huom! kesto 4 päivää 3.-6.6. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita! Siellä tutustutaan eri tanssilajeihin innostavien, ammattitaitoisten ja iloisten opettajien johdolla. Tanssilajeina showtanssi, hip hop, baletti, jazz, nykytanssi* ja akrobatia.

Leiri 2 Jatkotaso: Vähintään 1-2 vuoden tanssi-tai vastaavan lajin harrastustaustaa. Jatkoleirillä syvennetään tanssiteknisiä taitoja showtanssissa, jazztanssissa, nykytanssissa, baletissa sekä tanssin tekniikkaharjoitusten parissa.

Leiri 3 Edistyneet: Vähintään 3v lajia harrastaneille, vahvan lajipohjan ja tekniikan osaaville. Leirillä syvennetään tanssiteknisiä taitoja showtanssissa, jazztanssissa, nykytanssissa ja baletissa sekä tanssin tekniikkaharjoitusten parissa.

Leirin ohjelmassa tanssituntien lisäksi on tietenkin paljon ulkoilua, pelejä ja leikkejä. Pyrimme olemaan sään salliessa mahdollisimman paljon ulkona. Mukana on pihapelejä, pientä piknikkiä ja tietenkin tanssia! Myös omalle ajalle, rauhoittumiselle ja rentoutumiselle on varattu oma hetki aina ruokailun jälkeen.

  • Leirin järjestetty ohjelma klo 9.30-16.30. lapsen voi tuoda tanssikoululle jo klo 9.00 (ovet auki 8.30, henkilökunta tulee paikalle 9.00) ja ovet sulkeutuvat klo 17.00.

Leirin opettajina toimivat tanssikoulun opettajat, ja mukana on myös lastenohjaajia huolehtimassa leiriläisistä.

HINTA:

Tutustu tanssiin -alkeisleiri 4 pvä: 175€

Jatko- ja edistyneet leiri 5 pvä: 215€

Kaikki leiripäivät sisältävät tanssitunnit (4x45min/päivä), lounaan Prisman Buffassa ja välipalan, ohjatut ulkoiluhetket ja sisällä tapahtuvan ohjelman. Pystymme ottamaan erikoisruokavaliot huomioon rajoitetusti.

sisarale 10% koodilla SISAR10

Sitova ilmoittautuminen 15.5. mennessä

Leirin peruutusehdot:
Peruutukset, jotka tehdään:
– vähintään 14 vuorokautta ennen leirin alkua, perutaan veloituksetta.
– 8-14 vuorokautta ennen leirin alkua, veloitetaan 30 % leirimaksusta. Peruutus ainoastaan sähköpostitse laskutus(at)trstudio.fi
– alle 7 vuorokautta ennen leirin alkua, veloitetaan koko leirimaksu. Peruutus ainoastaan sähköpostitse laskutus(at)trstudio.fi

Lisätiedot ja kysymykset: info@trstudio.fi

Lisätiedot

Taso

Leiri 1 Alkeet, Leiri 2 Jatko, Leiri 3 Edistyneet

Julkaistu: 25.3.2024