Tanssikoulu TR Studio

Tanssikoulu TR STUDIO on uusi, urbaani tanssikoulu aivan Hämeenlinnan sydämessä, kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehtaalla.
Tanssikoulu tarjoaa laadukkaita tanssitunteja korkeatasoisessa opetuksessa sekä elämyksellisiä hyvinvointitunteja kaiken ikäisille harrastajille.

Tanssituntivalikoimamme on vahvasti ajan tasalla. Lajeja show-, jazz-, ja street –tanssituntien lisäksi ovat latinalaisamerikkalaiset pari-ja soolotanssitunnit sekä viikonloppujen tiiviskurssit. TR STUDIO tarjoaa myös kehon hyvinvointitunteja kuten jooga, pilates ja syvävenyttely. Tuntivalikoimamme on monipuolinen ja erilaisia tasoryhmiä löytyy aloittelijoista kilpailuryhmiin. Aikuisille tanssikoulu tarjoaa tunteja, joille ei tarvitse sitoutua viikoittain, vaan tunneilla voi käydä silloin kun itselle sopii.

Opettajina toimivat korkeatasoiset tanssin ja liikunnan ammattilaiset, joiden opetus on laadukasta, innostavaa ja pedagogisesti perusteltua. Heidän tunneillaan on iloinen fiilis, sekä idearikas, luotettava ja vuorovaikutteinen ote opetukseen.

Arvoihimme kuuluvat positiivisuus, suvaitsevaisuus, yhteisöllisyys sekä kannustuksen kulttuuri. Rohkaisemme kaikkia liikkumaan ja innostumaan yhdessä, viemme tanssin ja liikunnan iloa myös studion ulkopuolelle. Tanssioppilaamme ovat mukana aktiivisesti erilaisissa tapahtumissa sekä kilpailuissa.

Lämpimästi tervetuloa tanssiharrastuksen pariin,

Tiia Redsven-Heino