Tanssikoulu TR Studio

Tanssikoulu TR Studio on vuonna 2018 perustettu tanssikoulu Hämeenlinnassa.

Studiomme sijaitsee Tiiriössä, Sport Center Hämeenlinnan yhteydessä, josta löytyy 3 uutta, tilavaa tanssisalia ja monipuoliset sosiaali-ja aulatilat.

Tuntivalikoimamme on monipuolinen ja viikkolukujärjestyksessä on 90 tuntia aloittelijoista tanssin kilpailuryhmiin. Lajeja show-, jazz-, ja street –tanssituntien lisäksi ovat  tanssiakrobatia ja ajan lajit: Commercial dance, Reggaeton ja Twerk sekä karibian alueen soolo-ja paritanssitunnit.

Opettajina toimivat korkeatasoiset tanssin ja liikunnan ammattilaiset, joiden opetus on laadukasta, innostavaa ja pedagogisesti perusteltua. Heidän tunneillaan on iloinen fiilis, sekä idearikas, luotettava ja vuorovaikutteinen ote opetukseen. Meille voit tulla vaikka et olisi ottanut ainuttakaan tanssiaskelta!

Arvoihimme kuuluvat yhdenvertaisuus, suvaitsevaisuus, yhteisöllisyys sekä kannustuksen kulttuuri. Rohkaisemme kaikkia liikkumaan ja innostumaan yhdessä, viemme tanssin ja liikunnan iloa myös studion ulkopuolelle. Tanssioppilaamme ovat mukana aktiivisesti erilaisissa tapahtumissa sekä kilpailuissa.

Lämpimästi tervetuloa tanssiharrastuksen pariin,

Tiia Redsven-Heino