Tanssikoulu TR Studio

Tanssikoulu TR Studio on vuonna 2018 perustettu tanssikoulu Hämeenlinnassa.

Viidenteen toimintavuoteen TR Studio lähtee odottavin ja innostuksen täyteisin mielin: toiminta laajenee kolmeen saliin ja voimme tarjota entistä suuremman viikkotuntimäärän tanssitunteja kaiken ikäisille harrastajille.

Tuntivalikoimamme jatkuu edelleen monipuolisena ja erilaisia tasoryhmiä löytyy aloittelijoista tanssin kilpailuryhmiin. Lajeja show-, jazz-, ja street –tanssituntien lisäksi ovat  tanssiakrobatia ja ajan lajit: Commercial dance, Reggaeton ja Twerk sekä karibian alueen soolo-ja paritanssitunnit.

Opettajina toimivat korkeatasoiset tanssin ja liikunnan ammattilaiset, joiden opetus on laadukasta, innostavaa ja pedagogisesti perusteltua. Heidän tunneillaan on iloinen fiilis, sekä idearikas, luotettava ja vuorovaikutteinen ote opetukseen. Meille voit tulla vaikka et olisi ottanut ainuttakaan tanssiaskelta!

Arvoihimme kuuluvat yhdenvertaisuus, suvaitsevaisuus, yhteisöllisyys sekä kannustuksen kulttuuri. Rohkaisemme kaikkia liikkumaan ja innostumaan yhdessä, viemme tanssin ja liikunnan iloa myös studion ulkopuolelle. Tanssioppilaamme ovat mukana aktiivisesti erilaisissa tapahtumissa sekä kilpailuissa.

Lämpimästi tervetuloa tanssiharrastuksen pariin,

Tiia Redsven-Heino