Tanja Kunnari

Tanja on Hämeenlinnalainen pitkän linjan tanssin ammattilainen.ja taiteen kentän moniosaaja. Hän valmistui tanssijaksi Turun konservatoriolta vuonna 2005 pääaineenaan nykytanssi ja täydentää tällä hetkellä tanssinopettajaopintojaan Savonia AMK:ssa. Uransa aikana hän on työskennellyt esiintyjänä teatterimusikaaleissa ja tanssin vapaan kentän produktioissa, sekä tanssinopettajana useissa tanssikouluissa ja opistoissa.

Tanssin opetuksen ohella Tanja on esiintynyt lukuisissa musikaaleissa mm. Hämeenlinnan Teatterissa, Vaasan Kaupunginteatterissa ja Tampereen Työväen Teatterissa.

Tanja Kunnari on pidetty ja monipuolinen opettaja jonka tavaramerkkinä on positiivisuus. Kunnarin tanssitekninen pohja on nyky-, jazz- ja musikaalitanssissa. Tanjan tunnit ovat vauhdikkaita ja innostavia, hän opettaa ilon kautta vankalla ammattitaidolla. Näiden lajien lisäksi hän opettaa Vinyasa Flow joogaa, ilmajoogaa, sekä lattia- ja ilma-akrobatiaa.

Kunnari on myös Hämeenlinnassa järjestettävän Tehdas tanssii -festivaalin taiteellinen johtaja ja on tuottanut festivaalia vuodesta 2014.

Julkaistu: 8.6.2020