Syyslukukausi alkaa 15.8.

Lukuvuoden 2022-2023 ilmoittautuminen on auki ja syyskausi alkaa 15.8.!

90 viikkotunnin tarjonnasta löytyvät niin aloittelijoiden kuin tavoitteellisesti harrastavien monipuolinen tuntivalikoima.

Tuntitarjontaa on määrätietoisesti lisätty kysynnän lisääntyessä ja vasta-alkajille ja uusille harrastajille syksyllä on tarjolla mahtavat 26 kurssia! Uusina kursseina on lukuisa määrä aikuisharrastajien alkeiskursseja mm. jazztanssissa, nyky-, showtanssissa, hip hopissa, reggaetonissa ja twerkissä.

Tutustu lukujärjestykseen!

Pitkän koronakurimuksen jälkeen pääsemme jälleen aloittamaan erilaisten workshopien ja tiiviskurssien tarjonnan sekä tapahtumien järjestämisen. Tilojen kasvun myötä pystymme myös tarjoamaan yksityisopetusta sekä tyhy-, ja polttaritunteja.

Myös lattarituntien viikkotuntivalikoima kasvaa kun parisalsat palaavat tauon jälkeen arki-iltoihin ja uutena lajina Latino Show tarjoaa lattari-iloa kilpatanssin ystäville. Paljon toivottu Dancehall palaa myös lukujärjestykseen ja karibian alueen soolotunnit käynnistyvät syyskuussa kurssein. Myös Twerk 8 viikon alkeiskurssi starttaa 17.8.

Suurimpana ja jännittävimpänä muutoksena tulee tanssikoulun siirtyminen aivan uusiin, isompiin tiloihin Tiiriöön.

Tiiriön tiloja on remontoitu jo useampi kuukausi ja tiloista tulee eittämättä alueen upeimmat! Kolme joustoparketilla ja tehokkaalla ilmastoinnilla varustettua salia, uudet suihkutilat ja pukuhuoneet ja aula, joka kokoaa tanssiperheet yhteen.

Kaikki tässä tilassa on suunniteltu vain tanssia varten.

 

Toivotamme tiimiimme lämpimästi tervetulleeksi myös uudet opettajamme! Ammattilaiset, pitkän linjan opettajat sekä vasta valmistuneet AMK-tanssinopettajat kaikki tekevät työtään täydellä sydämellä. Yhdessä henkilökunnan kanssa suunnittelemme opetusta, sen muotoja ja sujuvuutta niin, että jokaisella oppilaalla on paras mahdollinen ympäristö tanssin harrastamiseen. Tutustu opettajiin!

Nyt jos koskaan on aika palata jälleen harrastusten pariin.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Uusi oppilas?

 

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme!

 

Julkaistu: 3.8.2022