Syysloman Disco dance -tiivari

ūüíęSyysloma aloitetaan vauhdikkaisssa merkeiss√§ Manu Uimin Disco dance-tiivarilla ma-ti 14.-15.10.!

Disco dance sopii myös muiden tanssilajien fysiikkatreeniksi, joten rohkeasti mukaan kokeilemaan tätä energisen räjähtävää lajia! Laji sopii kaikille ja tuntien taso on avoin.

‚ŹĪRyhm√§t:
17.30-19.00 8-11v 90min
19.00-20.30 yli 12v 90min

Hinta 35‚ā¨

ILMOITTAUDU T√ĄST√Ą!

ūüĒģMit√§ on Disco dance?
Disco dance on viime vuosina kehittynyt hyvin fyysiseksi ja haastavaksi urheilulajiksi, jossa vaaditaan nopeutta, voimaa ja notkeutta. Tänä päivänä vähintään 140 bpm tempoiseen musiikkiin tanssittava disco dance muistuttaa tanssin, voimistelun ja aerobicin sekoitusta. Disco dancessa ei ole kirjoitettuja liikkeitä tai tekniikoita mitä tulee noudattaa, mutta lajille on kehittynyt ajan myötä leimallinen tyyli ja tyypillinen perusliikemateriaali, jota kussakin maassa ja tanssikoulussa edelleen käytetään, kehitetään ja muunnellaan. Ominaisia käsiliikkeitä ovat muun muassa nopeat pyöritykset, ojennukset ja voimakkaat iskut. Näihin käden liikkeisiin yhdistetään erilaisia askelikkoja, yleisimpinä: kick and cross, erisuuntaiset potkut ja hypyt sekä askelikot jotka pohjautuvat muista tanssin lajeista.

Voimistelusta ja baletista pohjautuvat hypyt, jazz-ja showtanssin piruetit ja py√∂r√§hdykset sek√§ k√§√§nn√∂kset t√§ydent√§v√§t lajin teknist√§ puolta ‚Äď ja liikkeet sopeutetaan discolle ominaiseen r√§j√§ht√§v√§√§n tyyliin. Discossa ominaisia ovat my√∂s ‚ÄĚpoosat‚ÄĚ eli poseerauksen omaiset asennot tai stillit.

ūüí°Kuka?
Manu Uimi on Oulun ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi valmistunut pitkän linjan opettaja, joka on erityisesti lasten suosiossa hurmaavan hauskan persoonansa ansiosta. Manulla on showtanssitausta, mutta opettaa myös paljon muita lajeja kuten heels- ja commercial -tunteja. Manun discotanssijat ovat saavuttaneet useita mitalisijoja SM- ja IKM -kilpailuissa, ja nyt onkin hieno mahdollisuus päästä treenaamaan Manun oppiin!

 

¬Ľ Takaisin ¬Ľ Uutiset

Julkaistu: 23.9.2019