Syysloman Disco dance -tiivari

💫Syysloma aloitetaan vauhdikkaisssa merkeissä Manu Uimin Disco dance-tiivarilla ma-ti 14.-15.10.!

Disco dance sopii myös muiden tanssilajien fysiikkatreeniksi, joten rohkeasti mukaan kokeilemaan tätä energisen räjähtävää lajia! Laji sopii kaikille ja tuntien taso on avoin.

⏱Ryhmät:
17.30-19.00 8-11v 90min
19.00-20.30 yli 12v 90min

Hinta 35€

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

🔮Mitä on Disco dance?
Disco dance on viime vuosina kehittynyt hyvin fyysiseksi ja haastavaksi urheilulajiksi, jossa vaaditaan nopeutta, voimaa ja notkeutta. Tänä päivänä vähintään 140 bpm tempoiseen musiikkiin tanssittava disco dance muistuttaa tanssin, voimistelun ja aerobicin sekoitusta. Disco dancessa ei ole kirjoitettuja liikkeitä tai tekniikoita mitä tulee noudattaa, mutta lajille on kehittynyt ajan myötä leimallinen tyyli ja tyypillinen perusliikemateriaali, jota kussakin maassa ja tanssikoulussa edelleen käytetään, kehitetään ja muunnellaan. Ominaisia käsiliikkeitä ovat muun muassa nopeat pyöritykset, ojennukset ja voimakkaat iskut. Näihin käden liikkeisiin yhdistetään erilaisia askelikkoja, yleisimpinä: kick and cross, erisuuntaiset potkut ja hypyt sekä askelikot jotka pohjautuvat muista tanssin lajeista.

Voimistelusta ja baletista pohjautuvat hypyt, jazz-ja showtanssin piruetit ja pyörähdykset sekä käännökset täydentävät lajin teknistä puolta – ja liikkeet sopeutetaan discolle ominaiseen räjähtävään tyyliin. Discossa ominaisia ovat myös ”poosat” eli poseerauksen omaiset asennot tai stillit.

💡Kuka?
Manu Uimi on Oulun ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi valmistunut pitkän linjan opettaja, joka on erityisesti lasten suosiossa hurmaavan hauskan persoonansa ansiosta. Manulla on showtanssitausta, mutta opettaa myös paljon muita lajeja kuten heels- ja commercial -tunteja. Manun discotanssijat ovat saavuttaneet useita mitalisijoja SM- ja IKM -kilpailuissa, ja nyt onkin hieno mahdollisuus päästä treenaamaan Manun oppiin!