Syysloman Balettitiivarit 16.-17.10.

Syyslomaviikolla 16.-17.10.2019 (ke-to) lasten ja nuorten baletin tiiviskurssit Tanssikoulu TR Studiolla!

 

Klassinen baletti kehittää voimaa, liikkuvuutta, koordinaatiokykyä, tasapainoa ja kehonhallintaa.

Baletti luo tärkeän pohjan muiden tanssilajien harrastajille sekä siitä on hyötyä oheisharjoitteena  myös voimistelijoille, luistelijoille ja muiden lajien harrastajille monipuolisuutensa vuoksi.

Balettitunti koostuu ensin tangossa ja sitten keskilattialla tehtävistä harjoituksista. Tunneilla harjoitellaan myös tanssi-ilmaisua sekä tehdään erilaisia liikkuvuus-, hyppy-, ja tasapainoharjoituksia baletin liikekieltä käyttäen.

Vaatetus: Baletin harjoituspuku tai tiukka toppi, ihonmyötäiset trikoot tai balettisukkahousut ja balettitossut. Hiukset sidottuna kiinni.

Opettaja Mira ”Mimmi” Vepsäläinen:

Mimmi aloitti tanssiopinnot Lahdessa, pääaineenaan baletti. Myöhemmin hän siirtyi Suomen Kansallisoopperan baletin Erikoiskoulutusryhmään. Valmistuttuaan ammattitanssijaksi Saksassa hän jatkoi opintojaan Englannissa pääaineenaan nykytanssi.
Tanssiopintojensa jälkeen hän on työskennellyt tanssijana, opettajana ja koreografina Saksassa, Englannissa ja Suomessa, tällä hetkellä hän opettaa Lahdessa balettia, nykytanssia ja jazztanssia.
”Minulle tärkeintä opettamisessa on luoda turvallinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokainen oppilas kokee onnistumisen tuoman ilon.”

 

Aikataulu:

16.30-17.30 8-12v alkeisjatko

17.30-19.00 yli 13v keskitaso

Hinta:

8-12v 25€ (2x 60min)

yli 13v 35€ (2x 90min)

 

Ilmoittaudu tästä!

 

 

Julkaistu: 26.9.2019