Sunnuntain Drop-in soololattaritunnit

Sunnuntaista 3.9. alkaen päästään taas nautiskelemaan aurinkoisista ja energisistä lattaritunneista!

Tunnit tanssitaan ns. Drop-in -tunteina, eli voit osallistua tunnille sarjakortilla, kertamaksulla (tarjous: 12€/h!) tai FREE-kortilla.

Aikataulu: 

SUNNUNTAISIN 3.9. alkaen

Salsa soolo uudet alkeet 16.30-17.30

Sitä itseään! Ihanaa, aurinkoista ja energistä kuubalaista salsaa opetellen kaikki aivan perusteista lähtien: liikekieli, rytmiikka, tanssin historia ja sen tunnuspiirteet.  Tunti on soolotunti, ja sopii kaikille salsan ystäville. Opetus etenee hitaasti ryhmän mukaan.

Salsa soolo jatko 17.30-18.30

Tämä tunti sopii sinulle, joka olet jo tutustunut salsan perusteisiin. Tiiviskurssilla jatketaan tutustumista salsan liikekieleen ja rytmiikkaan sekä harjoitellaan vartalonkäyttöä ja naisellista, pehmeää ilmaisua. Tuntisarjoissa hyödynnetään tunneilla opeteltuja elementtejä ja pyritään sujuvaan, helppoon ja tyylikkääseen tanssin tuottamiseen.

Bachata soolo avoin taso 18.30-19.30

Tunnilla tehdään erilaisia tekniikka-ja vartalonkäyttöharjoituksia,  tanssitaan varioiden sekä sensual bachata- että dominican bachata -tyylisuuntien koreografioita ja harjoitellaan naisellista vartalon ja käsien käyttöä. Tunnin taso määräytyy ryhmän mukaan.

Paikka: Tanssikoulu TR Studio, Pietiläntie 6, 13130 Hämeenlinna

Maksutavat paikan päällä: korttimaksu, MobilePay, mobiiliset liikuntaedut

 

Julkaistu: 23.8.2023