fbpx

Reggaeton

Reggaeton on rouhea, sensuelli ja rytmikäs tanssin laji, joka juontaa alkuperänsä Väli-Amerikkaan ja on yksi tämän hetken suosituimmista tanssin lajeista maailmalla!

Reggaeton on vahvasti vartalonkäytöllistä tanssia, jossa lantion ja ylävartalon liikeet mukailevat rytmikästä lattari r´n´b musiikkia. Reggaeton-liikekieleen voidaan yhdistellä vaikutteita katutansseista tai salsasta. Reggaeton tunneilla tehdään alkulämmittely, vartalonkäyttöharjoituksia ja tanssisarjaa. Tanssituntien vaatetuksena rennot vaatteet joissa vartalonkäyttö näkyy. Tunneille sisäkengillä (puhtaat lenkkarit/tennarit) ja mukava vaatetus jossa saa tulla hiki.

Alkeet -tunneilla tehdään paljon pitkiä vartalonkäyttöharjoituksia ja tutustutaan reggaetonin maailmaan tanssisarjojen avulla

2-3 tasoilla kehonkäyttöharjoittelu on rytmiikassa, isolaatioissa ja afrokuubalaisten elementtien käytössä. Tuntisarjoissa tehdään lattiaosuuksia ja koreografiat ovat aksentoidumpia ja moniulotteisia. Tämä tunti on hyvä lisätunti commercial-, twerk- ja dancehall-lajien harrastajille.