Pauliina Latva Commercial + Heels workshops 1.10.

Pauliina Latva COMMERCIAL + HEELS workshops 1.10.2022

Tanssikoulu TR Studio, Pietiläntie 6, 13130 Hämeenlinna

AIKATAULU:
12.00-13.15 Commercial

13.15-14.30 Heels

 

Commercial Dance -workshopilla nautitaan energisestä asennemeiningistä! Pauliinan Commercial Dance -tunneilla hyödynnetään eri lajien tekniikoita sekä opetellaan kuuntelemaan ja tarkastelemaan musiikkia monipuolisten harjoitteiden avulla. Workshopin pääpaino on koreografian opettelussa, jonka avulla keskitytään esiintymiseen ja jokaisen oman uniikin liikekielen löytymiseen. Tunneilla heittäydytään ja pidetään hauskaa yhdessä!

 

Heels -workshopilla opetellaan tanssimaan koroilla luonnollisesti ja itsevarmasti. Pauliinan tunneilla tutustutaan Heels -tekniikan peruselementteihin kuten kävelyyn, painonsiirtoihin sekä linjauksiin. Monipuolisen alkulämmittelyn jälkeen tekniikkaa käydään läpi kävely- ja lattianpoikkiharjoitteiden muodossa. Lopuksi eläydytään koreografiaan, jossa yhdistellään luovasti tarkkoja yksityiskohtia sekä feminiinistä sulavaa liikekieltä. Workshopin jälkeen koroilla kävelysi on varmempaa ja tunnistat korkotyöskentelyn perustekniikan.

 

Pauliina Latva on monipuolinen tanssitaiteilija sekä tanssinopettaja, joka on koulutukseltaan myös fysioterapeutti (AMK). Tanssitöiden ohella hän työskentelee fysioterapeuttina tanssijoiden ja taitolajin urheilijoiden parissa. Vuosien varrella hän on opiskellut eri tanssilajeja ja -tekniikoita, joista hän on saanut vaikutteita tämän hetkiseen liikekieleensä. Hän on työskennellyt lukuisissa tanssiteoksissa ja produktioissa sekä Suomessa että ulkomailla. Tänä kesänä hän on työskennellyt musiikkiartisti Mallan kiertueella koreografina ja tanssijana.

Tanssin opettaminen on ollut merkityksellinen tekijä hänen tanssitaiteilijuuttaan jo pitkään. Opettajana hän on läsnäoleva ja kannustava. Tällä hetkellä hän on kiinnostunut tutkimaan kohtaamisen, yhteyden sekä yhteenkuuluvuuden käsitteitä. Hän hyödyntää tunneillaan laaja-alaista osaamistaan ohjaten jokaista liikkumaan omaa kehoa kuunnellen.

 

Hinta:

1workshop (75min) 20€

2 workshopia (75+75min) 32€

 

ILMOITTAUDU

 

Julkaistu: 5.9.2022