Parilattarit

Kuubalainen parisalsa  —KURSSIT 8 viikkoa—

 

Kuubalainen salsa (casino) on hurmaavan iloinen ja lämminhenkinen tanssi, joka on liikesuunnaltaan pyörivää ja siinä käytetään paljon solmuiksi kutsuttuja käsiliikkeitä ja pyörähdyksiä. Parisalsaan voidaan tuoda “mausteita” kuubalaisesta rumbasta tai reggaetonista, ja tyylitellä erilaisin käsi- tai jalkaliikkein. Tunneilla tutustutaan tanssin
karaktääriin ja opetellaan peruskuviot.

8 viikon kursseilla opetus on progressiivista. Tunneilla opetetut asiat kerrataan ja opetus on yksilöllistä. Opettajia on kaksi, jolloin sekä viejä että seuraaja saavat oikean roolin liikekielen mallin.

Opettajina toimivat Roberto la Rosa Martinez ja Tiia Redsven-Heino

 

HUOM!

Mikäli kurssi keskeytyy COVID-19 pandemian asettamien rajoitusten takia, osallistujille palautetaan rahat jäljellä olevien kurssikertojen mukaisesti.

 

TASOT:

1️⃣Alkeiskurssi on aivan vasta-alkajille, joilla ei ole kokemusta parisalsatunneista. Tai mistään tanssitunneista. Ei haittaa vaikka sinulla on neljä vasenta jalkaa tai vaaleanpunaiset lasit silmillä. Rohkeasti mukaan! Alkeiskurssilla opetellaan muutama peruskuvio joilla tanssi pääsee käyntiin sekä tutustutaan musiikkiin ja sen rytmiikkaan.

2️⃣Alkeisjatkokurssi on pareille, jotka ovat käyneet peruskurssin (harrastusta n. 6kk-1v), tai tanssijoille, jotka haluavat kerrata peruskuviot. Syksyn ensimmäisellä kurssilla kertaamme rauhallisesti peruskuviot, otteet ja etenemme ryhmän mukaan. Kurssin edetessä tutustumme vartalon käyttöön sekä opettelemme soveltamaan peruskuvioita.

3️⃣Jatkoryhmä on tanssijoille, joilla salsan tanssiminen on jo sujuvaa, he pystyvät soveltamaan kuvioita ja tulkitsemaan musiikkia tanssillaan. Kurssilla tehdään kuvioyhdistelmiä, harjoitellaan vartalonkäyttöä sekä lisätään tanssiin son- ja rumba -elementtejä. Lisäksi tutustumme miehen ja naisen erilaisiin tyylittelytapoihin tanssissa (styling/shines).

Parisalsatunneille voit osallistua ilman omaa paria. Tunneilla vaihdetaan paria, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Voit myös halutessasi osallistua kurssille oman parin kanssa, muistathan ilmoittaa siitä meille etukäteen info (at) trstudio.fi.

Kurssin hinta 85€ osallistuja, parin kanssa ilmoittautuen 160€

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

Bachata

Bachata on Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva helppo, hauska ja rytminen tanssi. Se on saavuttanut huikean suosion  Suomessa viime vuosien aikana ja se on rantautunut myös suomalaisen seuratanssin pariin. Bachata tunneilla harjoitellaan tanssityylille ominaista liikkumista, peruskuvioita ja vartalonkäyttöä. Tunnit ovat paritanssitunteja, joille voi osallistua ilman omaa paria. Tunneilla toimii parinvaihto, joten kaikki pääsevät tanssimaan. Tunnit ovat paritanssitunteja, joille voi osallistua ilman omaa paria. Tunneilla toimii parinvaihto, joten kaikki pääsevät tanssimaan.

Kizomba

Angolasta alun perin kotoisin oleva sensuelli Kizomba on yksi tämän hetken kuumimmista paritanssilajeista maailmalla. Kizomba rantautui suomeen 2012, ja sen suosio kasvaa huimaa vauhtia. Tunnit ovat paritanssitunteja, joille voi osallistua ilman omaa paria. Tunneilla toimii parinvaihto, joten kaikki pääsevät tanssimaan.