Monse Villarroel TWERK workshops 15.10.

AIKATAULU:
13.00-14.00 Twerk Hips&Pelvis Technique

14.00-15.00 Sensual Feminine Twerk

15.00-16.00 Twerk Choreography

 

Tuntikuvaukset:

Twerk Hips&Pelvis Technique:

Hauska ja hikinen twerk-tunti! Tunnilla rakennetaan parempaa yhteyttä ja ymmärrystä lantiokorin kanssa. Twerkkauksen avulla kaikki lantiopainotteiset harjoitukset ovat paljon hauskempia ja miellyttävämpiä. Ei tarvitse aikaisempaa kokemusta. Tule sellaisena kuin olet ja voit asettaa omia henkilökohtaisia tavoitteita tämän tunnin aikana. Monse huomioi jokaista yksilöinä ja käy läpi harjoitukset sekä liikkeet oppilaiden toiveiden mukaan.

Sensual Feminine Twerk:

Meissä kaikissa asuu sisäinen jumalatar, joka haluaa ilmaista itseään eri tavoilla. Tämä tunti on tarkoitettu kaikille niille jotka haluavat tutustua paremmin sisäiseen feminiiniseen energiaansa liikkeen kautta. Tunnilla luodaan rohkaiseva ja turvallinen tila ilmaista itseään. Jos olet joskus kokenut häpeän tunnetta tai epävarmuutta siitä mihin oma keho pystyy, tämä tunti auttaa päästämään niistä vähitellen irti. Luomme yhdessä avoimen tilan, jossa voimme yhdessä sallia oman naisellisen energian tulla esiin ilman rajoitteita. Tunnilla Monse antaa työkaluja jotka auttavat jokaista löytämään omaa haluttua liikekieltään.

Twerk Choreography:

Tunti vaati aikaisempaa twerkin harrastustaustaa. Tavoitteena on sisäistä omaan kehon liike suhteessa musiikkiin. Uskallat käyttää eri liike laatuja koreografian aikana: flowta, räjähtävyyttä, jatkuvuutta, aksentteja jne. Koreografiatunnilla fuusioidaan twerkkausta muiden tanssilajien kanssa. Tunnilla aloitetaan vahvalla lämmittely osiolla, jonka jälkeen siirrytään suoraan koreografiaan.

Kursseille on ikäraja K16

 

Opettaja Monserrina Villarroel

Monse on Intohimoinen ja inspiroiva pedagoginen tanssinopettaja (AMK), joka haluaa ihmisten rakastuvan omaan kehoonsa ja ilmaisuun. Kaksinkertainen twerkkauksen Suomen mestari (2016,2018) sekä MM 3.2019. Hänellä on vuosien opettajakokemuksen tuoma tietotaito jonka hän haluaa jakaa oppilailleen. Jokainen hänen tuntinsa on alusta loppuun suunniteltu niin, että oppilas pääse ylittää omia rajojaan ja kokemaan onnistumisen iloa. Hän tuo tunneille rakkautta, huumoria, häpeämättömyyttä, selkeää struktuuria, tekniikka, voimaa ja ilmaisua. Esittelemällä twerkin voiman, Monse auttaa sinua vapauttamaan tukkeumia ja energioita, jotka ovat juuttuneet lantiokorin alueelle.

Hinta:

1h (60min) 20€

2h (60+60min) 30€

3h (60+60+60min) 40€

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

Julkaistu: 25.8.2022