Matti de Jong street-intensive

Matti on Hollannissa syntynyt, Kokkolassa varttunut, nykyisin Seinäjoella vaikuttava intohimoinen street-lajien opettaja ja katutanssiskenen kehittäjä. Opettajana ja tanssijana Matti on pääosin itseoppinut, mutta on käynyt ja käy aina tilaisuuden tullen workshopeilla, leireillä ja battleissa ja jameissa kartuttamassa taitojaan. Päälajeihin kuuluu popping ja hiphop.

***Hip hop tanssin tärkeimmät elementit ovat bounce, isolaatiot, jalkatyöskentely ja lattiatekniikka. Musikaalisuus (rytmiikka, dynaamiikka, nyansit), tanssin monipuolisuus ja omaperäisyys ovat arvostettuja tekijöitä. Tanssijan tulee ilmentää musiikkia hyödyntäen Hip hopin perusteita ja varioiden eri tekniikoita.

*** Popping perustekniikkan kuuluu lihasten jännittäminen (pop/isku) musiikin tahtiin. Popping tyylissä nähdään kuitenkin myös muita näyttäviä liikkeitä, kuten erilaiset isolaatiot ja liikkumiset. Tekniikan ja liikkeiden lisäksi Poppingissa on tärkeää grooven eli tanssillisuuden harjoitteleminen. Lisäksi Popping, kuten muutkin katutanssityylit, on pohjimmiltaan freestyleen pohjautuvaa.

Kaikki tunnit ovat jatkotason tunteja.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN!

 

Julkaistu: 28.1.2020