Marko Keränen Latin 6.6.

Marko Keränen on Oulusta kotoisin oleva, Helsingissä asuva tanssija, tanssinopettaja ja koreografi.

Kevätlukukaudella saamme hänet jälleen Hämeenlinnaan kahtena kertana: sunnuntait 9.2. ja 10.5.

Marko on pitkän linjan tanssin ammattilainen joka taitavalla pedagogiikallaan on innostanut niin aloittelevia tanssin harrastajia kuin tanssin ammattilaisia jo toista vuosikymmentä! Hänen tunneillaan on aina iloinen ja rempseä Oululainen fiilis, ja hänen tunneiltaan saakin lähteä ”kaikkensa antaneena, hymy kasvoilla!”.
Hän on toiminut tanssijan ammatin lisäksi opettajana myös tanssinopettajaopiskelijoille ja hänen käsialaansa ovat useat teatteri- ja TV-produktiot.
Hänet on voinut nähdä myös MTV:n Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa jo kahdeksalla kaudella. Syksyllä 2019 hän tanssi taitoluistelija Laura Lepistön kanssa.

Markon sanoin:
”Kaikki rohkeasti mukaan joraamaan!”

 

Toukokuun workshopeilla on kaksi tasoa: alkeet ja jatkotaso. 
Alkeis/perustason workshop sopii ihan aloittelijoille tai hieman tanssia harrastaneille, ja jatkotason workshop tanssijoille, joilla on kokemusta laajasti ja monipuolisesti lattaritansseista.

1️⃣Perustason workshopissa perehdytään tanssin tekniikkaan ja liikkeen oikeanlaiseen tekemiseen helpohkon koreografian ohessa. Perustason tunneilla tärkeintä on hyvä fiilis ja oppiminen onnistumisen kautta.
2️⃣Jatkotason workshop pureutuu erityisesti latinoshow-tyyliin, ja monipuolisen koreografian lisäksi tehdään myös rytmiikka-ja vartalonkäyttöharjoituksia. Jatkotason workshopit jatkavat Markon tuttua linjaa edeltävien workshopien mukaisesti. Voit osallistua halutessasi myös molempiin workshopeihin.

▪️Aikataulu: (Kaikki tunnit ovat soolotunteja)

11:00-13.00 (2x60min) Latin alkeet/perus 25,00€
13.30-15.30 (2x60min) Latinoshow jatko 25,00€

 

🎫 Ilmoittaudu mukaan!

💡Lisätietoja: info@trstudio.fi
www.trstudio.fi

 

 

Julkaistu: 12.12.2019