Lasten tanssileirit kesällä 2022

TANSSILEIRIT KESÄLLÄ 2022

Kesäloma on seikkailuja, uusia kokemuksia, yhdessä olemista ja rentoutumista!

Kesä on täynnä elämyksiä ja tanssileiri on yksi niistä! Innostavat opettajat, iloiset tanssitunnit, uudet tanssikaverit ja rento yhdessäolo tekevät tanssileiristä kesän parhaan kokemuksen!

Tanssikoulu TR Studio järjestää kesällä 2022 2 lasten tanssileiriä 7-12-vuotiaille lapsille.

LASTEN LEIRIT 6.-10.6.
Tanssileiri 1
 on perustason leiri, aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita! Siellä tutustutaan eri tanssilajeihin innostavien, ammattitaitoisten ja iloisten opettajien johdolla. Tanssilajeina showtanssi, hip hop, jazztanssi ja akrobatia.

Tanssileiri 2 on jatkotason leiri, toivomme vähintään 2-3 vuoden tanssi-tai vastaavan lajin (performing arts/ voimistelu) harrastustaustaa. Jatkoleirillä syvennetään tanssiteknisiä taitoja showtanssissa, jazztanssissa, baletissa ja nykytanssissa ja pidämme hauskaa akroillen ja temppuillen. Leirillä tutustutaan uusiin tanssikavereihin ja syvennetään tanssitekniikkaa, ilmaisua ja vietetään hauskaa pelaillen ja leikkien!

Leirin ohjelmassa tanssituntien lisäksi on tietenkin paljon ulkoilua, pelejä ja leikkejä. Pyrimme olemaan sään salliessa mahdollisimman paljon ulkona. Mukana on pihapelejä, pientä piknikkiä ja tietenkin tanssia! Myös omalle ajalle, rauhottumiselle ja rentoutumiselle on varattu oma hetki aina ruokailun jälkeen.

Leirin opettajat julkaistaan myöhemmin.

  • Leirin järjestetty ohjelma klo 10-16.30
  • Hinta sisältää 4×45 min ohjatut tanssitunnit päivässä
  • Leirin muu ohjelma
  • Lämmin lounas ja välipala

Tarkempi ohjelma päivittyy kevään aikana.

Leirin peruutusehdot:
Peruutukset, jotka tehdään:
– vähintään 14 vuorokautta ennen leirin alkua, perutaan veloituksetta.
– 8-14 vuorokautta ennen leirin alkua, veloitetaan 30 % leirimaksusta. Peruutus ainoastaan sähköpostitse laskutus(at)trstudio.fi
– alle 7 vuorokautta ennen leirin alkua, veloitetaan koko leirimaksu. Peruutus ainoastaan sähköpostitse laskutus(at)trstudio.fi

Lisätietoja: info@trstudio.fi tai 040-1313202

 

ILMOITTAUDU MUKAAN!

 

Julkaistu: 11.3.2022