Kizomba Intensive 24.11. Johanna Sallinen & Omar Bakr

KIZOMBAN ALKEIS-INTENSIIVIKURSSI 4h
LAUANTAINA 24.11. klo 12.00-16.30

ūüá¶ūüáī Angolasta per√§isin oleva Kizomba on sensuelli paritanssi, jota tanssitaan paljon kiinte√§ss√§ otteessa parin liikkuessa ”kuin yhten√§”. Tanssissa on paljon yht√§l√§isyyksi√§ rytmikk√§√§seen ja hieman nopeatempoisempaan sembaan. Temput eiv√§t kuulu perinteiseen kizombaan, eik√§ tanssissa ole mit√§√§n seksuaalista vaikka tanssitaankin parin l√§hell√§. Kizomba rantautui suomeen 2012, ja sen suosio kasvaa huimaa vauhtia. Kizomba-musiikki, liikkeen pehmeys ja parin v√§linen viennin ja seuraamisen herkkyys saivat Omarin ja Johannan rakastumaan kizombaan, ja uskomme vakaasti, ett√§ koitettuasi sin√§kin j√§√§t koukkuun!Tunnit ovat paritanssitunteja, joille voi osallistua ilman omaa paria. Tunneilla toimii parinvaihto, joten kaikki p√§√§sev√§t tanssimaan. Tunneilla opetus osittain englanniksi.

ūüĎęOpettajat:

JOHANNA SALLINEN & OMAR BAKR

Johanna ja Omar ovat monipuolisia ja kokeneita tanssijoita ja tanssinopettajia. He opettavat yhdessä salsaa, kizombaa, bachataa ja cha chata. Omar & Johanna ovat I Dance Helsinki -organisaationsa kautta jo pitkään rakentaneet Helsingin afrolatin-skeneä opettamalla itse, tuomalla Suomeen ulkomaisia artisteja ja järjestämällä niin viikottaisia bileitä kuin festivaaleja.

Johanna on tanssinut useita tanssilajeja. Vankan taustansa vuoksi hänellä on tanssiteknistä taitoa ja kokemusta, jota hän soveltaa opettamiinsa tansseihin ja haluaa jakaa oppilailleen. Johannalla on tilillään myös salsan Euroopan mestaruus vuodelta 2010. Opettajan hänet tunnetaan vaativasta, mutta kannustavasta ja selkeästä opetuksesta.

Omarin tanssiura on alkanut kilpatanssilla, mutta vaihtui myöhemmin afrolatinalaisiin tansseihin. Omarin vahvuuksia ovat musikaalisuus sekä pehmeä ja selkeä vienti. Hän kannustaa ja antaa välineitä jokaisen tanssijan yksilölliseen kehittymiseen.

Omarille ja Johannalle on tärkeää, että tunneilla opeteltavat asiat ovat käytettävissä sosiaalitanssissa. He painottavat perusteiden oppimisen sekä viennin ja seuraamisen tärkeyttä, unohtamatta musikaalisuutta. Tanssin pitää olla ennen kaikkea hauskaa ja tuntua hyvältä.

Kurssille on rajattu määrä viejä/seuraaja -paikkoja.

‚ŹįAikataulu:
12.00-14.00 Tunnit 2x 60min
Tauko 30min
14.30-16.30 Tunnit 2x 60min

ūüĎČHinta 50‚ā¨/hl√∂

Varaa paikkasi ja ilmoittaudu!

¬Ľ Takaisin ¬Ľ Uutiset

Julkaistu: 10.10.2018