Kesälattarit!

Kesällä 2020 pääsemme nauttimaan myös Kuubalaisista rytmeistä!

Roberto la Rosa Martinezin lattaritunnit tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin ja lauantaisin 2.6.-3.7.!

Deep Cuban: Energinen ja aurinkoinen kattaus afrokuubalaisia rytmejä ripauksella rumbaa, sonia, cha cha chá:ta ja salsaa. Tämä tunti on sukellus kuubalaiseen rytmimusiikkiin jossa koko keho pääsee nauttimaan kokonaisvaltaisesta ja rennosta liikkeestä.

LatinJamLatin Jam ”Fit & Fun” -tunti on hauska ja hikinen tanssitunti, jossa fiilistellään erilaisten tanssityylien parissa ja lopuksi rauhoitutaan venyttelyyn rauhallisempien lattareiden tahdissa. Tällä tunnilla koreografiat ja askelsarjat ovat helppoja, ja tärkeintä on nautiskella ihanan musiikin parissa tanssien. Tunnille ei tarvita aikaisempaa tanssikokemusta. Anna rytmien viedä sinut mukanaan ja tule nauttimaan tanssin antamasta energiasta! Tunnin pitävät yhdessä Roberto ja Tiia.

Salsa: Sitä itseään! Ihanaa, aurinkoista ja energistä kuubalaista salsaa erilaisten mukaansatempaavien koreografioiden parissa. Tunti on soolotunti, ja sopii kaikille salsan ystäville

Reggaeton Cubano: Reggaetonia aitoon kuubalaiseen tyyliin!
Reggaeton on vahvasti vartalonkäytöllistä tanssia, jossa lantion ja ylävartalon liikeet mukailevat rytmikästä lattari r´n´b musiikkia.

Timba!: Iloinen ja energinen uuden salsamusiikin bailaustunti, joka ei jätä ketään kylmäksi! Tällä tunnilla bailataan ikkunat huuruun ja tunnelma kattoon.

Son & Cha cha chá: Lempeä Son + cha cha chá -tunti vie sinut aitoon kuubalaiseen tunnelmaan pehmein rytmein. Son on salsaa rauhallisempi, pehmeään ylävartalon käyttöön pohjautuva tanssi ja cha cha chá on perinteinen ja rytmillä leikittelevä vanha kuubalainen tanssi.

Bachata: on Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva hauska, iloinen ja rytmikäs tanssi, joka on saavuttanut huikean suosion myös suomessa viime vuosien aikana. Soolobachata tunti on koreografinen tunti, joka sopii tanssittavaksi myös korollisilla kengillä.

 

Kaikkien tuntien hinta on 8€/h. Tunneille otetaan rajoitettu määrä osallistujia.

Kesäkamppis! 10x kortti 65€ voimassa 5 viikkoa. 1.6.-5.7.

Tunneille pääset ilmoittautumaan irtotuntien varausjärjestelmässä.

 

 

Julkaistu: 6.5.2020