Joulunäytös TIEDOTE 3.12.

TIEDOTE

Aluehallintovirasto on tehnyt 2.12. klo 17.00 päätöksen kieltää Kanta-Hämeen alueen kaikki yli 50 henkilön yleisötapahtumat.

Tapahtuman saa järjestää ainoastaan silloin kun yleisöön tulevalla yli 16-vuotiaalla on näyttää EU:n digitaalinen koronarokotustodistus, enintään 72h vanha negatiivinen koronatesti tai todistus sairastetusta covid-19 taudista enintään kuusi kuukautta aiemmin.

Varauduthan tulemaan paikalle hyvissä ajoin ennen näytöksen alkua, varautumaan ruuhkaan ja näyttämään koronapassin ovella.

Päätös ei tule yllätyksenä, mutta todella lyhyellä varoitusajalla, vain 2vrk ennen tapahtumaamme. TR Studio noudattaa voimassa olevia viranomaismääräyksiä tapahtuman järjestämisen edellyttämiseksi..

Tapahtuma livestriimataan.

Livestriimilinkki lähetetään kaikille lipun ostaneille lauantaina lipun oston yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen, jotta kaikki halukkaat voivat osallistua näytökseen vaikka eivät paikalle pääsisikään.

Livestriimi-katseluoikeuden voi myös ostaa ilman katsomolippua. Katseluoikeus on myynnissä lippukaupassa: https://trstudio.tapahtumiin.fi/…/615c36c46a59ece2438b4567

Esiintyjät, toimihenkilöt ja järjestyksenvalvojat eivät tarvitse koronapassia.

Lisätietoja rajoituksista antaa Etelä-Suomen Avi.

Pahoittelemme todella paljon viime hetken muutoksia.

Toivomme, että pandemiatilanne helpottaa pian ja että pääsisimme kaikki nauttimaan hartaasti suunnitellusta ja todella kovasti odotetusta joulunäytöksestä lauantaina.

Julkaistu: 3.12.2021