Josefiina Kotajärvi Commercial 30.5.

🕶Josefiina Kotajärvi on katulajeihin erikoistunut tanssija/tanssinopettaja Helsingistä ja yksi tämän hetken suosituimmista Commercial-opettajista suomessa.

▪️Hän on opettanut vuodesta 2015 lähtien ja syksyn 2018 hän treenasi Los Angelesissa Millenium-studioilla, ja toi Suomeen mukanaan Commercialin uusimmat tuulet!
Tanssijana Josefiina haluaa kehittyä jatkuvasti ja kouluttaa itseään ulkomailla ja Suomessa alan parhaimpien opissa. Esiintymiskokemusta häneltä löytyy useista tapahtumista ja artistien taustalta.
Opettajana Josefiina haluaa auttaa oppilaita tuntemaan musiikkia paremmin, löytämään itselleen luontaisen tavan liikkua ja kehittämään esiintymistaitoja tanssimisen ohella. Hänelle on tärkeää että tanssiminen tuntuu hyvältä sekä fyysisellä että henkisellä tasolla.

⏱Aikataulu: Torstai 30.5.2019

17.30-19.00 Commercial
19.00-20.30 Lyrical Street

🎟Hinta:
1 workshop 90min 22€
2 workshopia 90min+90min 40€

ILMOITTAUDU!

 

💿Commercial:
Commercial on lajina monen tanssityylin räväkkää fuusiotanssia. Tunneilla hyödynnetään eri lajien tekniikkaa ja liiketyyliä, ja pääosin keskitytään koreografiaan, esiintymiseen ja vahvan asenteen löytämiseen! Tunnilla pyritään etsimään jokaiselle oma luontainen tapa liikkua ja pitää hauskaa!

👟Lyrical Street:
Tuntia suositellaan jo katutansseja tanssineille. Tunnilla yhdistetään katutanssien tekniikkaa lyyrisempään musiikkiin, keskitytään liikkeen virtaavuuteen ja harjoitellaan tarinankerrontaa tanssilliseen ilmaisun kautta. Harjoitellaan sulavuuden yhdistämistä aksentteihin.

Julkaistu: 4.3.2019