Hiihtoloman lattariworkshopit

Hiihtolomaviikolla pidetään hauskaa ihanien lattareiden parissa!

Julio Miñoso (CUB)

Maanantai 28.2.

Son 17.30-18.30 (soolo)

Salsa 2 18.30-19.30 (soolo)

Parisalsa jatko 19.30-21.00 90min

(HUOM! Parisalsan jatkoryhmä on tanssijoille, joilla salsan tanssiminen on jo sujuvaa, he pystyvät soveltamaan kuvioita ja tulkitsemaan musiikkia tanssillaan. Kurssilla tehdään kuvioyhdistelmiä, harjoitellaan vartalonkäyttöä sekä lisätään tanssiin son- ja rumba -elementtejä.)

Julio Miñoso

Julio on kansainvälisestikin tunnustettu kuubalaisten populaari- ja folkloretanssien tanssija, opettaja ja koreografi. Hänen positiivinen lähestymistapansa ja varma pedagoginen ammattitaitonsa on laadukkaiden tuntien tae ja onhan hän jo pitkään innostanut tanssijoita myös TR Studiolla!

Uransa aikana hän on tähdittänyt useita esityksiä Kuubassa ja kansainvälisesti, esimerkiksi Kolumbiassa, Kanadassa, Ruotsissa ja Martiniquella. Työ opettajana taidekouluissa ja ulkomaalaisille suunnatuilla tanssikursseilla sekä lukuisilla kansallisilla ja kansainvälisillä festivaaleilla on tuonut Juliolle paljon kiitosta. Hän on myös ansainnut useita tunnustuksia ja palkintoja. Tunnustuksena taiteilijan työstään Julio valittiin jäseneksi UNEACiin. UNEACin jäseneksi valitaan kuubalaisen kulttuurin kehitystä edistäviä taiteilijoita ja kirjailijoita.

HINTA:

Soolotunnit: 1 workshop 14€

Paritunti 90min 20€/hlö

 

Salsa + Bachata Ladies

Jatko/keskitason workshop jossa päästään naisellisen tyylittelyn pariin erilaisin vartalonkäyttöharjoituksin ja lopuksi monipuolisen tanssisarjan lomassa. Voit osallistua molemmille workshopeille tai vain toiselle.

Lauantai 5.3.

Salsa klo 12.30-13.45

Bachata 13.45-15.00

Salsa Ladies Style -tunnilla nautiskellaan tyylikkäästä ja naisellisesta salsakoreografiasta ihanan salsamusiikin parissa. Naisellinen käsien ilmaisu ja vartalonkäyttöharjoitukset sopivat niille, jotka haluavat hieman lisämaustetta omaan tanssin tulkintaan. Tunti sopii jo salsaa harrastaneille. Voit halutessasi tanssia korollisilla kengillä.

Bachata Ladies Style -tunnilla tyylitellään pehmeän bachatan tahdissa. Harjoittelemme vartalonkäyttöä, tekniikkaa, erilaisia rytmiikoita sekä naisellista käsien tyylittelyä.

 

Ilmoittautumaan hiihtoloman tiivareille pääset järjestelmässämme:

https://trstudio.tapahtumiin.fi/fi/

 


Julkaistu: 1.2.2022