Hiihtolomaviikon lattarit!

Hiihtolomaviikolla pidetään hauskaa lattareiden parissa!

Tarjolla on soolotanssijoille Reggaeton-tiivari, soolosalsaa, bachataa sekä hikinen Latin Jam ”Fit&Fun” -tunti!

Shake!-Reggaeton alkeisintensiivi:

Reggaeton on rouhea, sensuelli ja rytmikäs tanssin laji, joka juontaa alkuperänsä Väli-Amerikkaan ja on yksi tämän hetken suosituimmista tanssin lajeista maailmalla! Reggaeton on vahvasti vartalonkäytöllistä tanssia, jossa lantion ja ylävartalon liikeet mukailevat rytmikästä lattari r´n´b musiikkia. Reggaeton-liikekieleen voidaan yhdistellä vaikutteita katutansseista tai salsasta. Reggaeton tunneilla tehdään alkulämmittely, vartalonkäyttöharjoituksia ja tanssisarjaa

Alkeiskurssilla tutustutaan reggaetonille ominaiseen liikekieleen, vartalonkäyttöön ja tehdään helppo tanssisarja tunneilla opittuja elementtejä käyttäen. Jos et ole ennen tanssinut reggaetonia, tämä tunti on juuri sinulle!

Opettajana Tiia Redsven-Heino

Shake! -Reggaeton alkeisintensiivi 30,00 €

 

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ!

 

_________________________________________________________________________________________

 

IRTOTUNNIT:

Maanantai 24.2. klo 18.45-19.45:

Salsa Ladies Style -tunnilla nautiskellaan tyylikkäästä ja naisellisesta salsakoreografiasta ihanan salsamusiikin parissa. Naisellinen käsien ilmaisu ja vartalonkäyttöharjoitukset sopivat niille, jotka haluavat hieman lisämaustetta omaan tanssin tulkintaan. Tunti sopii jo salsaa hieman harrastaneille. Voit halutessasi tanssia korollisilla kengillä.

Tiistai 25.2. 18.45-19.45

Bachata Ladies Style -tunnilla tyylitellään bachatan tahdissa naiselliseen sensual bachataan tutustuen. Harjoittelemme vartalonkäyttöä, tekniikkaa sekä naisellista käsien tyylittelyä.

Keskiviikko 26.2. 17.30-18.45 (75min)

Latin Jam ”Fit & Fun” -tunti on hauska ja hikinen tanssitunti, jossa fiilistellään erilaisten tanssityylien parissa ja lopuksi rauhoitutaan venyttelyyn rauhallisempien lattareiden tahdissa. Tällä tunnilla koreografiat ja askelsarjat ovat helppoja, ja tärkeintä on nautiskella ihanan musiikin parissa tanssien. Tunnille ei tarvita aikaisempaa tanssikokemusta. Anna rytmien viedä sinut mukanaan ja tule nauttimaan tanssin antamasta energiasta!

 

Tiia Redsven-Heino

Tiia on Tanssikoulu TR Studion perustaja ja omimmaksi lajiksi hän mainitseekin lattarit. Hän aloitti tanssimisen jo 3-vuotiaana baletilla, ja yläasteikäisenä vaihtoi vauhdikkaampaan kilpatanssiin. Kilpatanssi saattoi SM-menestykseen ja kansainvälisille parketeille, kunnes tanssinopettajaopinnot Oulun AMK:ssa veivät tanssin ammattilaisuuteen. 2020 hän on toiminut tanssinopettajana eri-ikäisille ja tasoisille tanssijoille jo 20 vuotta. Hän kouluttautuu ja treenaa ahkerasti edelleen: nyt sydämen ovat valloittaneet karibian alueen lattarit: kuubalainen salsa, bachata ja reggaeton.

Tule fiilistelemään Tiian ehtymättömästä ja positiivisesta energiasta, sekä vankkumattomasta ammattitaidosta. ”Haluan sytyttää oppilaissani palon tanssiin. Löytää onnistumisen kokemukset ja kannustaa jokaisen tuottamaan tanssia omalla, persoonallisella tavallaan. Tanssin tuoma energia, -valo-, ja lämpimät kohtaamiset tuovat voimavaroja arkeen ja elämään.”

 

ILMOITTAUDU IRTOTUNNEILLE TÄSTÄ!

 

Julkaistu: 7.2.2020