Spring Street Vibes katutanssitiivarit 25.2.

Spring Street Vibes!

Hiihtoloman Street-tiiviskurssit lapsille ja nuorille maanantaina 25.2.!

Katutanssin tiiviskurssit:

Street 9-12v 16.30-18.00

Street yli 13v 18.00-19.30

Aikuiset 19.30-20.30

Tiiviskurssilla harjoitellaan Street- eli katutanssille ominaisia liikkumistapoja, tehdään tekniikkaharjoituksia ja erilaisia mukaansa tempaavia lattian poikki harjoituksia. Lopuksi tanssitaan koreografiaa. Tunnit eivät sisällä lattiatason break-harjoitteita. Tunneille rennot vaatteet, joissa on hyvä tanssia sekä sisäkengät (esim. puhtaat lenkkarit/tennarit) ja juomapullo.

Kerttu Peiponen on Tamperelainen tanssinopettaja, joka valloittaa iloisella, kannustavalla ja vahvan ammattitaitoisella otteellaan lapsiryhmiä ympäri suomea. Hän on yksi suomen menestyneimmistä show- ja street-tanssikoreografeista, ja hänen teoksensa ovat saavuttaneet useita SM-mitalisijoja, sekä kansainvälistä menestystä. Kerttu valmentaa Pirkanmaalla useita show- ja street-tanssin EK-ryhmiä, sekä opettaa viikkotunneilla showtanssia, hip hopia ja lastentanssia.

Hänen tunneillaan heittäydytään rentoon fiilikseen ja säilytetään aina kannustava ilmapiiri. Hän on innostava opettaja joka kannustaa tanssi-ilmaisuun ja positiiviseen energiaan!

Ilmoittautuminen lasten tiivareille

Ilmoittautuminen aikuisten tunnille

Julkaistu: 9.2.2019