Emmi Heimola workshops 17.11.

Emmi Heimola saapuu jälleen Hämeenlinnaan opettamaan SUNNUNTAINA 17.11.2019

⏱COMMERCIAL HEELS 12.30-14.00
⏱TWERK 14.00-15.30

🍑TWERK jatko
Twerkkaus eli ”twerk” juontaa alunperin juurensa afrikkalaisten heimojen tansseihin, josta se on fuusioitunut osaksi nykypäivän tanssityylejä. Osana afroamerikkalaista kulttuuria twerk on tuttu näky rap- ja hiphop-musiikkivideoista. Twerk on saavuttanut huiman suosion ympäri maailmaa, ja suomessa twerk on tällä hetkellä yksi suosituimmista uusista tanssilajeista. Tämä twerk-workshop on tarkoitettu jo perusteet osaaville, ja painottuu koreografiaan. Otathan tunnille polvisuojat mukaan.

💥COMMERCIAL HEELS
Nimensä mukaisesti kyseessä on kaupallinen tanssi jonka tyyli sukeltaa musiikkivideoiden sekä maailmantähtien konserteissa tanssittavaan tyyliin. Commercial dance on jokaisen diivan unelmien tanssitunti, jossa fuusioidaan eri katutanssilajeja keskittyen upealla asenteella tanssittavaan koreografiaan. Heels -tunnilla tanssitaan korollisilla kengillä commercial dance -koroegrafioihin. Kengiksi käyvät puhdaspohjaiset ja ehjät korkokengät, joilla on hyvä liikkua.Tunti koostuu alkulämmittelystä, lattian poikki tehtävistä tekniikkaharjoituksista sekä koreografisesta osuudesta.

❓EMMI HEIMOLA
Emmi Heimola on tanssija ja tanssinopettaja, joka opettaa viikoittain useita täyteen myytyjä tanssitunteja Helsingissä jo neljättä vuotta.
Tuntien vetovoima syntyy varmasta ammattitaitoisesta opetuksesta, vauhdikkaista koreografioista, rankasta treenistä sekä Emmin valloittavasta persoonasta.
Hän on erikoistunut twerkkaukseen ja sen alalajeihin kuten exotic suuntaukseen, reggaetoniin sekä commercial danceen.

Hinta:
1 workshop 90min 25€
2 workshopia 2x90min 40€

🔜Varaa paikkasi!

Julkaistu: 11.9.2019