Breikki 5-7v ja Street boys -tunnit 27.1. alkaen

UUTUUS!

Poikien katutanssitunnit alkavat TR Studiolla lauantaisin 27.1. alkaen!

▪️Breikki 5-7v lauantaisin 12.30-13.15

▪️Street Boys 7-10v lauantaisin 13.15-14.00

”Breikki” Breakdance 5-7v

Breikkaaminen (kutsutaan myös nimillä ”breaking”, ”b-boying” ja ”b-girling”, ”breakdance”) on hip hop -kulttuurin akrobaattinen, tanssillinen ja liikkeeseen perustuva muoto. Se on katutanssia, jolle on ominaista painoarvon asettaminen tanssijan omalle tyylille ja tulkinnalle.
Lasten breakdance 5-7v tunneilla harjoitellaan lajin perusteita ikäkaudelle sopivalla tasolla. Breaktunnit kehittävät rytmitajua, koordinaatiota, liikkuvuutta ja luovuutta. Lasten tunneilla tehdään harjoituksia yksilöinä ja ryhmässä sekä harjoitellaan esiintymistä ja tanssi-ilmaisua.
Vauhdikas ja tanssileikkien täyttämä tunti suunniteltu tukemaan poikien tanssiharrastusta.
Opettajana: Eetu Päivinen 

Street Boys 7-10v

Lasten street-tunneilla perehdytään monipuolisesti katutanssin alalajeihin innostavassa, kannustavassa ja positiivisessa ympäristössä. Tutuiksi tulevat mm. hip hop, breakdance, popping ja locking. Musiikkeina tunnilla käytetään lapsille sopivaa hip hop ja r’n b-musiikkia. Tunti kehittää monipuolisesti ketteryyttä, koordinaatiota ja liikkuvuutta. Street-tunneilla harjoitellaan rennossa ilmapiirissä myös ilmaisua ja esittämistä.
Street-tunnit ovat matalan kynnyksen rentoja ja hauskoja tanssitunteja ja joissa pääpaino on liikkumisen ilossa ja energian purkamisessa tanssin keinoin. Tämä tunti sopii erityisesti pojille!
Opettajana: Eetu Päivinen
KOKEILUKERTA 27.1.
Kauden aloituskerta on ilmainen kokeilukerta jos et ole vielä varma harrastuksen aloittamisesta. Kokeilukerralle pääsee mukaan jos ryhmässä on paikkoja auki ennakkoilmoittautumisen päätyttyä.

Julkaistu: 19.1.2024