TR Studio hakee toimistotyöntekijää

Tanssikoulu TR Studio Oy hakee toimistotyöntekijää.

Meidän toimisto tarvitsee lisävahvistusta sinusta, – positiivinen, ahkera, oma-aloitteinen ja työtä pelkäämätön opiskelija tai lisätyötä vailla oleva moniosaaja!

Toimistotyöntekijän työnkuva on hyvin monipuolinen käsittäen kaikkea sähköpostiliikenteestä asiakaspalvelutehtäviin, tapahtumatuotannosta siivoukseen ja inventoinnista markkinointiin.

Toivomme, että sinulle olisi tuttua ja luontevaa käyttää sosiaalisen median kanavia, Canva- ja WP-osaaminen sekä Office-alusta olisi sinulla hallussa. Olisi myös hienoa, jos toimialamme olisi sinulle entuudestaan tuttu, jotta luovit asiakaspalvelutehtävissä luontevasti ja osaamistasi hyödyntäen. Sinulla tulisi olla myös ajokortti.

Työaika on maanantaista-torstaihin n.15-19 (n.16h viikko) mutta edellytämme mahdollisuutta tehdä ilta- ja viikonloppuvuoroja tapahtumissamme sekä kausien alussa (elokuu, tammikuu).

Työaika sijoittuu samoihin aikoihin koulujen toiminta-aikojen kanssa, jonka lisäksi kesäkaudella kevennetty työaika juhannusviikolle saakka.

Työ on osa-aikainen. Palkkaus: Kaupan alan TES

Työ alkaa 1.10. ja kestää määräaikaisena 15.12.2024 saakka. Työsuhde voidaan jatkaa toistaiseksi voimassa olevaksi tämän jälkeen.

Mikäli kiinnostuit, kerromme mielellämme lisää, ota rohkeasti yhteyttä CV:n kera osoitteeseen: tiia@trstudio.fi

Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tervetuloa meidän huippuun tiimiin!

Julkaistu: 7.9.2024