2020-2021 lukujärjestys on julkaistu

Lukuvuoden 2020-2021 lukukausituntien ohjelma on julkaistu!

2020-2021

Lukukausitunteja on viikko-ohjelmassa peräti 50. Lukujärjestykseen palaavat perheliikunta SkidiHop! ja 50+ tanssitunti Broadway. Uusina tunteina ohjelmassa on lyrical, paljon toivotut balettitunnit ja RESTORE -kehonhuoltotunti.

Olemme lisänneet lasten akrobatiatunteja, sekä monipuolistaneet aikuisten tanssituntitarjontaa. Aikuisille on tarjolla jazztanssia, hip hopia, commercialia, balettia, nykytanssia, lyricalia, twerkiä ja reggaetonia. Irtotuntijärjestelmämme on jälleen käytössä, ja pääset nauttimaan tanssiliikuntatunneista kertamaksulla tai digitaalisella 10-kortilla irtotuntien varausjärjestelmässä.

Akrotunnit jatkuvat edelleen tiloissa, joissa akrobatialle on hyvät resurssit. Kattava välineistö ja isot tilat takaavat laadukkaan opetuksen ja turvallisen toiminnan.

Tunteihin pääset tutustumaan tarkemmin täällä.

Uusina opettajina TR Studiolla aloittavat Mimmi Vepsäläinen, Tanja Kunnari sekä Roberto la Rosa Martinez.

Karibian alueen tanssien opetusta on luvassa kattavasti ja uutuutena tarjoamme lyhytkursseja mm. kuubalaisen musiikin rytmiikkaan ja lajituntemukseen sekä bachatan ja kuubalaisen salsan paritunteja kunhan koronarajoitusten vapautumisen myötä paritanssien harrastaminen on jälleen turvallista.

Syksyllä luvassa on jälleen opettajavierailuja, tiiviskursseja ja workshopeja! Seuraamalla somekanaviamme Facebookissa ja Instagramissa #tanssikoulutrstudio, näet ajankohtaiset päivityksemme tapahtumista ja uutisista.

 

Ihanaa tanssivuotta 2020-2021!

Tiia Redsven-Heino

 

 

Julkaistu: 15.6.2020