fbpx

Tanssilliset ryhmäliikuntatunnit

FRIDAYJAM/PARTYJAM/LATINJAM/LATINFIT

Jam-tunnit ovat mukaansatempaavia, helppoja tanssillisia tunteja, joissa samalla kunto nousee tanssien. Tunneilla ei tehdä pitkiä koreografioita, vaan kun biisi vaihtuu, liikkeetkin vaihtuvat. Tunnilla tanssitaan uusia hittejä ja vanhoja suosikkeja erilaisiin tanssityyleihin, välillä reippaamin liikkuen ja välillä rauhallisemmin nautiskellen. Näillä tunneilla on hikitakuu, ja fiilis katossa!

LatinJam ja LatinFit-tunneilla koko keho saa kyytiä kun lantio pyörii ja jumit sheikataan pois kuumilla lattarihiteillä, ja hikisellä fiiliksellä. Jos haluat nostaa sykkeen ja tunnelman kattoon, tule LatinFit -tunnille, siellä on hikitakuu! Tunti sopii kaikille.

DEEP CUBAN

Deep Cuban -tunnilla sukelletaan nimensä veroisesti syvälle afrokuubalaiseen liikkeeseen, kun tunneilla musiikkina käytetään salsan eri muotoja (timba, salsaton, reggaeton) sekä muita kuubalaisia rytmejä (son, cha cha cha, kuubalainen rumba, mambo)  ja annetaan kehon heittäytyä koko mitalla tanssin vietäväksi. Tule kokemaan ihana, syvä kuubalainen tanssi ja liikkeen hurma! Tunti sopii kaikille.

LATIN LADIES STYLE

Naisten omalla lattaritunnilla tyylitellään naisellisten lattarien maailmassa. Tunnilla harjoitellaan naisten käsien ja vartalonkäyttöä samalla kun tehdään helpohkoja koreografioita. Tunneilla käytetään vaihtelevasti erilaista sensuaalia lattarimusiikkia: salsaa, bachataa, cha cha cháta ja kizombaa. Tunti on koreografinen tunti, jossa voit käyttää korollisia tanssikenkiä naisellisen tyylin korostamiseksi, mutta myös tanssilenkkarit käyvät hyvin. Tunti sopii kaikille.