Kesän tanssileiri lapsille 3.-7.6.

Tanssileiri kesällä 2019

Kesäloma on seikkailuja, uusia kokemuksia, yhdessä olemista ja rentoutumista!

Kesä on täynnä elämyksiä ja tanssileiri on yksi niistä! Innostavat opettajat, iloiset tanssitunnit, uudet tanssikaverit ja rento yhdessäolo tekevät tanssileiristä kesän parhaan kokemuksen!

Tanssikoulu TR Studio järjestää kesällä 2019 tanssileirin 8-12-vuotiaille lapsille Hämeenlinnan kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehtaalla (ikärajat ovat viitteellisiä ja niistä voidaan tarvittaessa joustaa) Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita! Tarvittaessa jaamme oppilaat ikä- ja tasoryhmiin. Leiri on hieno mahdollisuus tutustua eri tanssilajeihin ja tanssikoulumme opettajiin.

Leirin ohjelmassa tanssitunteja (showtanssi, disco dance, hip hop, jazz, nykytanssi, lasten lattarit ), akrobatiaa, kehonhuoltoa, pelejä, leikkejä ja ulkoilua. Vierailemme myös lasten kulttuurikeskus ARXissa, ja teemme kaikkea muuta ikimuistoista ja mukavaa! Pyrimme olemaan sään salliessa mahdollisimman paljon ulkona. Mukana on pihapelejä, pientä piknikkiä ja tietenkin tanssia! Myös omalle ajalle, rauhottumiselle ja rentoutumiselle on varattu oma hetki aina ruokailun jälkeen.

Leirin opettajina toimivat tanssikoulun opettajat:

  • Tiia Redsven-Heino (showtanssi, kehonhuolto)
  • Reetta Wahlman (jazz, street)
  • Kati Mäkelä (akrobatia, lasten lattarit)
  • Mimmi Vepsäläinen (nykytanssi)
  • Manu Uimi (disco, showtanssi)

Mukana on myös lastenohjaajia huolehtimassa leiriläisistä.

Leirin järjestetty ohjelma klo 9.30-16.30. lapsen voi tuoda tanssikoululle jo klo 9.00 (ovet auki 8.30, henkilökunta tulee paikalle 9.00) ja ovet sulkeutuvat klo 17.00.

Tarkempi ohjelma päivittyy kevään aikana.

HINTA: 185€ sis. tanssitunnit (4x45min/päivä), lounaan ja välipalan, ohjatut ulkoiluhetket ja sisällä tapahtuvan ohjelman, sekä vierailun lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARXiin. Pystymme ottamaan erikoisruokavaliot huomioon rajoitetusti.

Ilmoittaudu mukaan: Tanssileiri 2019

 

Julkaistu: 18.2.2019