fbpx

Karibian alueen lattaritunnit

Salsa, Son, Reggaeton, Salsaton, Deep Cuban, Cabaret, Bachata.

Kaikki tunnit ovat soolotunteja.

Deep Cuban: Energinen ja aurinkoinen kattaus afrokuubalaista tanssia ripauksella rumbaa, sonia, cha cha chá:ta ja salsaa. Tämä tunti on sukellus kuubalaiseen rytmimusiikkiin jossa koko keho pääsee nauttimaan kokonaisvaltaisesta ja rennosta liikkeestä.

LatinJamLatin Jam ”Fit & Fun” -tunti on hauska ja hikinen tanssitunti, jossa fiilistellään erilaisten tanssityylien parissa ja lopuksi rauhoitutaan venyttelyyn rauhallisempien lattareiden tahdissa. Tällä tunnilla koreografiat ja askelsarjat ovat helppoja, ja tärkeintä on nautiskella ihanan musiikin parissa tanssien. Tunnille ei tarvita aikaisempaa tanssikokemusta. Anna rytmien viedä sinut mukanaan ja tule nauttimaan tanssin antamasta energiasta! Tunnin pitävät yhdessä Roberto ja Tiia.

Salsa: Sitä itseään! Ihanaa, aurinkoista ja energistä kuubalaista salsaa erilaisten mukaansa tempaavien koreografioiden parissa. Tunti on soolotunti, ja sopii kaikille salsan ystäville

Reggaeton: Reggaeton on rouhea, sensuelli ja rytmikäs tanssin laji, joka juontaa alkuperänsä Väli-Amerikkaan ja on yksi tämän hetken suosituimmista tanssin lajeista maailmalla! Reggaeton on vahvasti vartalonkäytöllistä tanssia, jossa lantion ja ylävartalon liikeet mukailevat rytmikästä lattari r´n´b musiikkia. Reggaeton-liikekieleen voidaan yhdistellä vaikutteita katutansseista tai salsasta.
Tunneilla tehdään alkulämmittely, pieniä lihaskunto-osuuksia, perehdytään vartalon käytön tekniikkaan ja reggaetonille ominaiseen liikekieleen sekä tehdään tuntisarjaa.

Reggaeton Cubano: Reggaetonia aitoon kuubalaiseen tyyliin!
Reggaeton tuo hien pintaan ihanalla, mukaansa tempaavalla lattari r´n´b musiikillaan. Tämän hetken suosituin musiikkilaji ei jätä ketään kylmäksi! Kuubalainen reggaeton keskittyy jalkojen, keskivartalon ja rintakehän liikkeeseen, ja siinä on europpalaista reggaeton-tyyliä pehmeämpi, mutta vauhdikkaampi liike.

Caribbean Mix: Tunneilla käydään monipuolisesti läpi lukukauden aikana eri lattarilajeja. Tunti on koreografinen, ja yhdellä tunnilla tanssitaan 1-2 lajia. Salsaa, bachataa, cha cha cha:ta, sonia, rumbaa, cabaret salsaa, sonia ym.. voit halutessasi tanssia tunnin korollisilla tanssikengillä.

Timba!: Iloinen ja energinen uuden salsamusiikin bailaustunti, joka ei jätä ketään kylmäksi! Tällä tunnilla bailataan ikkunat huuruun ja tunnelma kattoon.

Son & Cha cha chá: Lempeä Son + cha cha chá -tunti vie sinut aitoon kuubalaiseen tunnelmaan pehmein rytmein. Son on salsaa rauhallisempi, pehmeään ylävartalon käyttöön pohjautuva tanssi ja cha cha chá on perinteinen ja rytmillä leikittelevä vanha kuubalainen tanssi.

Bachata: on Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva hauska, iloinen ja rytmikäs tanssi, joka on saavuttanut huikean suosion myös suomessa viime vuosien aikana. Bachata soolo- tunti on koreografinen tunti, joka sopii tanssittavaksi myös korollisilla kengillä.