Karibian alueen lattaritunnit

Bachata, Salsa, Son, Reggaeton, Salsaton, Deep Cuban, Cabaret, Bachata.

Kaikki tunnit ovat soolotunteja.

Bachata: on Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva  tanssi, joka on saavuttanut huikean suosion myös suomessa viime vuosien aikana kun sen uusi tyylisuunta Sensual bachata on noussut alkuperäistään suositummaksi. Bachata sensual korostaa naisellista, pehmeää liiketapaa ja sitä tanssitaankin usein korollisilla tanssikengillä.

Salsa: Sitä itseään! Ihanaa, aurinkoista ja energistä kuubalaista salsaa erilaisten mukaansa tempaavien koreografioiden parissa.

Reggaeton: Reggaeton on rouhea, sensuelli ja rytmikäs tanssin laji, joka juontaa alkuperänsä Väli-Amerikkaan ja on yksi tämän hetken suosituimmista tanssin lajeista maailmalla! Reggaeton on vahvasti vartalonkäytöllistä tanssia, jossa lantion ja ylävartalon liikeet mukailevat rytmikästä lattari r´n´b musiikkia. Reggaeton-liikekieleen voidaan yhdistellä vaikutteita katutansseista tai salsasta.
Tunneilla tehdään alkulämmittely, pieniä lihaskunto-osuuksia, perehdytään vartalon käytön tekniikkaan ja reggaetonille ominaiseen liikekieleen sekä tehdään tuntisarjaa.

Caribbean Mix: Tunneilla käydään monipuolisesti läpi lukukauden aikana eri lattarilajeja. Tunti on koreografinen, ja yhdellä tunnilla tanssitaan 1-2 lajia. Salsaa, bachataa, cha cha cha:ta, sonia, rumbaa, cabaret salsaa, sonia ym.. voit halutessasi tanssia tunnin korollisilla tanssikengillä.

Son & Cha cha chá: Lempeä Son + cha cha chá -tunti vie sinut aitoon kuubalaiseen tunnelmaan pehmein rytmein. Son on salsaa rauhallisempi, pehmeään ylävartalon käyttöön pohjautuva tanssi ja cha cha chá on perinteinen ja rytmillä leikittelevä vanha kuubalainen tanssi.

 

Julkaistu: 6.6.2020