Reetta Wahlman

Reetta aloitti tanssiharrastuksen lapsena Parkanossa. Tanssijan ammattiin hän valmistui Tampereen konservatorion ammatillisesta koulutuksesta keväällä 2006.

Reetta on tanssinut mm. Russell Adamssonin tanssiryhmässä U.D.co, jossa esiintymiskokemusta on kertynyt ympäri maailmaa. Reetalla on pitkä kokemus tanssin opettajana ja hänen koreografiansa ovat menestyneet vuosien varrella voittamalla SM/IKM mitaleja showtanssissa ja hip hopissa. Hänen ryhmänsä TR Urban Crew Kids nähtiin myös Talent Suomi 2021 -finaalissa. TR Studiolla Reetta on toiminut jo perustamisvuodesta 2018 lähtien.

TR Studiolla Reetta opettaa showtanssia, jazzia, hip hopia, akrobatiaa, commercial-tunteja ja tanssin tekniikkaa. Reetta on vastuuopettaja myös juniorien ja aikuisten kisaryhmissä. Reetan tunneilla panostetaan lajien tanssitekniikkaan sekä tanssi- ja liikeilmaisuun. Reetta on kannustava, rohkea ja iloinen opettaja, mutta myös positiivisella tavalla vaativa ja määrätietoinen. Hän toivookin oppilailta reipasta treenimotivaatiota ja positiivista asennetta tanssitunneille.

Julkaistu: 8.6.2020