Parisalsan uudet kurssit!

Paljon toivottu parisalsan alkeiskurssi sekä alkeisjatkokurssi alkaa jälleen tammikuussa!

Kuubalainen salsa (casino) on hurmaavan iloinen ja lämminhenkinen tanssi joka vie sydämen ensirytmeistä lähtien!

  • Alkeiskurssilla tutustutaan kuubalaisen parisalsan perusteisiin: musiikkiin, rytmiin ja perusaskeleisiin rauhallisesti ja jäsennellysti. Et tarvitse mitään aiempaa tanssitaitoa tai -kokemusta. Opetuksessa painottuu pedagogiikka: jokainen kurssilainen saa henkilökohtaista opetusta oman etenemisen mukaan jolloin salsan oppiminen on mukavaa, luontevaa ja rentoa.
  • Alkeisjatkokurssi on pareille, jotka ovat käyneet peruskurssin (harrastusta n. 6kk-1v), tai tanssijoille, jotka haluavat kerrata peruskuviot. Kurssilla kertaamme rauhallisesti peruskuviot, otteet ja etenemme ryhmän mukaan. Kurssin edetessä tutustumme vartalon käyttöön sekä opettelemme soveltamaan peruskuvioita.

Saat kursseilta käyttöösi materiaalipankin, josta löytyy kursseilla käytettävä musiikki, lajin lyhyt historiikki ja videoidut perusharjoitteet.

PARIKURSSILLE VOIT OSALLISTUA OMAN PARIN KANSSA TAI YKSIN. Alkeiskurssi on aivan vasta-alkajille, joilla ei ole kokemusta parisalsatunneista. Ota mukaan oma kumppani, kaveri tai naapuri ja tule pitämään hauskaa!

Mikäli et löydä itsellesi paria, otathan yhteyttä info at trstudio.fi, niin autamme sinua parin haussa.

LUE LISÄÄ ja ilmoittaudu mukaan! https://trstudio.tapahtumiin.fi/fi/

Julkaistu: 20.12.2022