fbpx

Mauricio Alvarez

Mauricio syntyi ja kasvoi Cartagenassa afrokolumbialaisen ja karibialaisen musiikin keskellä ja jo lapsesta asti hän oli lumoutunut tanssista.

Nuorena tanssista tuli huomaamatta iso osa hänen sosiaalista elämäänsä ja muutettuaan Venäjälle tanssista tuli hänen ammattinsa. Vuosien varrella Mauricio on opiskellut intensiivisesti salsan eri tyylilajeja ja opettaa myös aktiivisesti LA- ja New York -salsatyylejä. Salsan lisäksi Mauricio saa loputtomasti energiaa urbaaneista karibialaisista rytmeistä, joista erityisesti Dancehall Reggae on viime vuosien aikana kasvanut hänen suureksi intohimokseen. Mauricio on opettanut Suomessa vuodesta 2008 ja nauttii suuresti työstään opettamisen parissa. Hänen positiivinen energiansa säteilee oppilaisiin, ja hänen tunneiltaan lähtee aina iloisella fiiliksellä. Mauricio pyörittää myös omaa tanssikouluaan Makumbaa Tampereella.

Opettajana Mauricio haluaa korostaa tanssin ehtymätöntä rikkautta, monipuolisuutta ja musiikin ilmentämistä tanssissa – Hän haluaa välittää ihmisille rakkauden tanssiin ja musiikkiin. Mauricio toivoo, että he löytävät tanssiessa paikan, jossa he voivat kehittää taitojaan ja itsevarmuuttaan ja pääsevät nauttimaan tanssista pakopaikkana jokapäiväisestä elämästä. Tanssiminen on loistava tapa löytää onnellisuus.