fbpx

Lastentanssi, Dance! Minit 4-5v, 5-6v

Lastentanssitunnilla tutustutaan tanssin maailmaan erilaisten iloisten ja luovien harjoitusten kautta. Tunneilla tutustutaan erilaisiin rytmiikka -ja tasapainoharjoituksiin, akrobatiaan ja opitaan sosiaalisia taitoja ryhmässä toimien.

Tunneilla käytetään myös monipuolisesti erilaisia välineitä, sekä tehdään yhdessä hauskoja pieniä tansseja. Pääpaino on kannustaa lasta löytämään tanssin ja liikkumisen riemu tutustuen tanssin peruselementteihin sekä rohkaista lapsen vapautta tuottaa luovaa liikettä mielikuvituksen kautta. Ryhmät esiintyyvät oppilasnäytöksissä lukukausien päätteeksi. Vaatetus: sisäliikuntaan sopivat joustavat vaatteet, tossut tai paljaat jalat, pitkät hiukset kiinni, juomapullo.

Lasten Dance! -tunneilla tanssitaan ikäryhmälle sopivia, tämän päivän hitteihin tehtyjä koreografioita, ja opetellaan samalla tanssin peruselementtejä, rytmiikkaa, ilmaisua ja esittämistä.

Tunnit ovat rentoja, hyvän fiiliksen tanssitunteja. Ryhmät esiintyyvät oppilasnäytöksissä lukukausien päätteeksi. Vaatetus: sisäliikuntaan sopivat joustavat vaatteet, sisälenkkarit/tennarit.