Perheliikunta

Mama

TR Studion Mama-tunnit ovat tuoreita äitejä varten räätälöityjä tunteja. Tunneilla pyritään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, oli kyse sitten kehon palautumisesta tai rentoutushetkestä arjen keskellä. Verkatehtaan studiollemme on helppo tulla vaunuilla, ja salimme on juuri remontoitu avara ja lämmin tila. Tuntien jälkeen voi jäädä vaikka Verkatehtaan Iso-Huvila -ravintolaan lounaalle, tai uuteen, juuri valmistuneeseen kahvilaan nautiskelemaan hetkestä. Verkatehtaalle ovat kaikki lapselliset lämpimästi tervetulleita.

 

Mama: Slow Flex

Mama: Slow Flex -tunnit ovat äidin ja vauvan yhteisiä hetkiä, jossa äideille annetaan mahdollisuus rauhallisesti huoltaa kehoa ja palautua synnytyksestä venytellen ja rentoutuen. Tunneilla soi hiljainen musiikki, salin lämpötila nostetaan miellyttävälle tasolle, ja valaistus pidetään rauhallisena. Tunnilla tehdään rauhallinen, avaava ja liikkuvuutta palauttava alkulämmittely, venytellään omaa kehoa kuunnellen ja lopuksi rentoudutaan. Tunti tehdään pääasiallisesti lattiatasossa, joten varaa vauvalle viltti ja pieni lelu mukaan ja pue itsellesi lämpimät, rennot vaatteet.

 

SkidiHop! 1-2v, 2-3, 4-6v

SkidiHop! -tunnit ovat Hop! -tuoteperheemme vauhdikkaimmat tunnit! Skidihop -tunnit ovat lapsen ja aikuisen yhteinen liikuntahetki, jossa temppuillaan, taiteillaan ja tutkitaan maailmaa välineiden, akrobatian ja musiikin avulla. Tunneilla rakennellaan temppuratoja, leikitään liikuntaleikkejä, ja harjoitellaan erilaisten välineiden hallintataitoja (pallot, narut, renkaat) Jokaisen ikäryhmän Hop! -tunti on rakennettu lapsen herkkyyskaudet ja liikehallintataidot huomioon ottaen, ja liikkeet tehdään ohjaajan turvallisessa opastuksessa. Tunneilla käytetään pääasiallisesti lasten musiikkia.

 

BabyHop!

BabyHop! on SkidiHop -tuoteperheemme pienimpien tunti, jossa vauva kokee elämyksiä värien, liikkeen ja musiikin maailmassa. BabyHop! -tunnit ovat lapsen ja vanhemman yhteinen sirkushetki, jossa temppuillaan, taiteillaan ja tutkitaan maailmaa välineiden, akrobatian ja musiikin avulla. Tunneilla rakennellaan temppuratoja, leikitään liikuntaleikkejä, ja harjoitellaan erilaisten välineiden hallintataitoja (pallot, narut, renkaat) Jokaisen ikäryhmän Hop! -tunti on rakennettu lapsen herkkyyskaudet ja liikehallintataidot huomioon ottaen, ja liikkeet tehdään ohjaajan turvallisessa opastuksessa. Vauvojen suositusikä on 5-6kk –>

Aikuiselle suositellaan mukavat sisäliikuntavaatteet. Tunneilla käytetään pääasiallisesti lasten musiikkia.